Waar kun je ‘NOS Studio Fussball’ online terugkijken als je de uitzending gemist hebt?

Het EK Voetbal 2024 is begonnen en dat betekent dat er weer dagelijks over voetbal gepraat kan worden. Presentator Sjoerd van Ramshorst praat met zijn gasten in de talkshow NOS Studio Fussball over de wedstrijden en al het nieuws uit Duitsland. Maar wat nou als je de uitzending gemist hebt? Gelukkig kun je alle afleveringen nog online terugkijken. In dit artikel geven wij aan of dit programma op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten.

Ga nu naar NLZIET en kijk 14 dagen gratis naar meer dan 200.000 programma’s, series en films van SBS, RTL, NPO en meer ✅

Waar kun je het programma ‘NOS Studio Fussball’ online kijken?

NOS Studio Fussball is sinds vrijdag 14 juni 2024 te zien op NPO 1. Het gehele EK Voetbal zal de talkshow te zien zijn. Maar hoe zit het met terugkijken? In de onderstaande tabel vind je meer informatie over de streamingmogelijkheden.

✅ NLZIET➡️ Ga meteen naar NOS Studio Fussball bij NLZIET. Omdat het programma op tv wordt uitgezonden, is het mogelijk om alle afleveringen online via NLZIET terug te kijken. Je kunt een abonnement nu 14 dagen gratis uitproberen.
⛔️ Amazon Prime VideoMet een abonnement bij Amazons streamingdienst Prime Video kun je op het moment van schrijven niet dit programma zien.
⛔️ Disney+Momenteel kun je dit programma niet kijken bij Disney+.
⛔️ HBO MaxDeze nieuwe videodienst heeft NOS Studio Fussball niet in het aanbod opgenomen.
⛔️ NetflixDit tv-programma is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
⛔️ SkyShowtimeHet is op deze streamingdienst niet mogelijk om naar dit programma te kijken.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is de titel nu niet te zien.
⛔️ VideolandRTL is niet de eigenaar van NOS Studio Fussball en daarom vind je dit programma helaas niet terug op Videoland.

Streaming informatie over de serie

Talkshow rond het EK Voetbal in Duitsland. Aan het woord komen analitici en wisselende gasten. De gesprekken worden gehouden rondom de avondwedstrijd.

TitelNOS Studio Fussball
SoortTalkshow
TaalNederlands
CategorieReality
PresentatorSjoerd van Ramshorst

Synopsis: NLZIET

Manuela Al
Manuela studeerde Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Naast schrijven houdt ze van alles wat met sport te maken heeft en is ze graag creatief bezig. Ook is ze veel op het voetbalveld te vinden om met haar team zoveel mogelijk wedstrijden te winnen.