NOS slotdebat: live op tv en online kijken | 21 november 2023

Met de Tweede Kamerverkiezingen voor de deur, vliegen de debatten en discussies ons om de oren. Vandaag wordt deze periode afgesloten bij de NPO. Veel mensen vragen zich af hoe ze het NOS slotdebat op tv en online kijken kunnen op dinsdag 21 november 2023. Vlak voor de verkiezingen wordt er op de NOS in twee delen het slotdebat vertoond. Voor het Achtuurjournaal komen de kleinere partijen aan het woord, daarna volgen de grootste partijen. In dit artikel geven wij aan of het slotdebat op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals NetflixAmazon Prime Videodiscovery+Disney+HBO MaxNLZIETVideolandViaplay of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je het NOS slotdebat op dinsdag 21 november 2023 online kijken?

In de onderstaande tabel vind je op welke streamingdiensten je wel en niet naar het NOS slotdebat op dinsdag 21 november 2023 kunt kijken.

NLZIET➡️ Ga meteen naar het NOS slotdebat bij NLZIET. Omdat het NOS slotdebat op tv via NPO 1 wordt uitgezonden, is het online te volgen en terug te kijken via NLZIET. Het eerste deel van de uitzending is van 19:00 – 19:52 uur. Hierna volgt een korte onderbreking, waarna het tweede deel van 20:30 – 22:00 uur gepland staat. Als je je nu aanmeldt, dan kijk je de eerste 14 dagen gratis.
⛔️ Disney+Disney’s videodienst heeft geen mogelijkheid om naar live tv te kijken op het moment van schrijven.
⛔️ HBO MaxMomenteel kun je geen live tv kijken bij HBO Max in Nederland.
⛔️ NetflixBij Netflix kun je het NOS slotdebat jammer genoeg niet zien.
⛔️ Prime VideoVia Prime Video, de streamingdienst van Amazon, is het helaas niet mogelijk om naar het debat te kijken.
⛔️ VideolandOmdat het slotdebat niet op RTL wordt uitgezonden, is het niet mogelijk om via Videoland naar het debat te kijken.

Tv-zenders die het NOS slotdebat uitzenden

Het verkiezingsdebat wordt live uitgezonden op dinsdag 21 november op NPO 1. Zoals eerder vermeld is het debat opgesplitst in twee delen. Het eerste deel met de kleinere partijen start om 19:00 uur en eindigt om 19:52 uur en staat onder leiding van Winfried Baijens. Hierna volgt het Achtuurjournaal. Na deze korte onderbreking volgt het tweede deel met de grootste partijen. Dit deel start om 20:30 uur en is afgelopen om 22:00 uur. Dit debat staat onder leiding van Rob Trip. Tevens is het slotdebat ook te volgen met gebarentolk op NPO 1 Extra.

Omdat het gehele debat op tv te zien is, is het mogelijk om alle beelden online via NLZIET te volgen. Ook vanuit het buitenland is de uitzending direct te bekijken. 👉 Ga direct naar het NOS slotdebat bij NLZIET. Je kunt nu 14 dagen gratis een abonnement uitproberen.


Afbeelding ter illustratie

Manuela Al
Manuela studeerde Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Naast schrijven houdt ze van alles wat met sport te maken heeft en is ze graag creatief bezig. Ook is ze veel op het voetbalveld te vinden om met haar team zoveel mogelijk wedstrijden te winnen.