Waar kun je ‘NOS Het Oranjegevoel van 74” (2024) online kijken?

Vijf afleveringen duiken we terug in de tijd. Naar de zomer van 1974 om precies te zijn. Veel mensen vragen zich af waar ze naar NOS Het Oranjegevoel van 74′ op tv en online kijken kunnen. In dit artikel geven wij aan of het programma op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals NetflixAmazon Prime Videodiscovery+Disney+HBO MaxNLZIETVideolandViaplay of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je het programma ‘NOS Het Oranjegevoel van 74” online kijken?

NOS Het Oranjegevoel van 74′ wordt van maandag 10 tot en met vrijdag 14 juni 2024 om 19:03 uur uitgezonden op NPO 1. In de onderstaande tabel vind je meer informatie over de streamingmogelijkheden.

✅ NLZIET➡️ Ga meteen naar NOS Het Oranjegevoel van 74′ bij NLZIET. Omdat het programma op tv op NPO 1 wordt uitgezonden, is het mogelijk om alle vijf afleveringen online via NLZIET te kijken. Je kunt een abonnement nu 14 dagen gratis uitproberen.
⛔️ Amazon Prime VideoMet een abonnement bij Amazons streamingdienst Prime Video kun je op het moment van schrijven niet dit programma zien.
⛔️ Disney+Momenteel kun je dit programma niet kijken bij Disney+.
⛔️ HBO MaxDeze nieuwe videodienst heeft NOS Het Oranjegevoel van 74′ niet in het aanbod opgenomen.
⛔️ NetflixDit tv-programma is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
⛔️ SkyShowtimeHet is op deze streamingdienst niet mogelijk om naar dit programma te kijken.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is de titel nu niet te zien.
⛔️ VideolandRTL is niet de eigenaar van NOS Het Oranjegevoel van 74′ en daarom vind je dit programma helaas niet terug op Videoland.

Online terugkijken via NLZIET

We krijgen ook veel de vraag of het mogelijk is om via streamingdiensten tv-uitzendingen terug te kijken als je de uitzending gemist hebt. Gelukkig hebben we goed nieuws, want dit kan. Bij de streamingdienst NLZIET is NOS Het Oranjegevoel van 74′ online live te kijken, zoals we hierboven uitlegden, maar is ook terugkijken mogelijk. Direct na het starten van de tv-uitzending kun je het programma in het aanbod van de videodienst vinden.

Streaming informatie over het programma

In aanloop naar het EK in Duitsland een nostalgisch feelgood-programma over de legendarische zomer van 1974, waarin wordt teruggekeken op het voetbal van toen en ook op de mode en de muziek.

TitelNOS Het Oranjegevoel van 74′
Jaar2024
SoortDocumentaire
Duur5 afleveringen
TaalNederlands
CategorieNostalgie

Synopsis: NLZIET

Manuela Al
Manuela studeerde Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Naast schrijven houdt ze van alles wat met sport te maken heeft en is ze graag creatief bezig. Ook is ze veel op het voetbalveld te vinden om met haar team zoveel mogelijk wedstrijden te winnen.