Geprezen vikingfilm ‘The Northman’ is nu te huur bij Pathé Thuis

Alexander Skarsgård kruipt in The Northman (2022) in de huid van de jonge Vikingprins Amleth, die na de moord op zijn vader zint op wraak. De film kreeg overwegend positieve reacties en werd door critici geprezen. Heb jij hem gemist in de bioscoop? Niet getreurd! Vanaf vandaag, woensdag 31 augustus, kun je de film vanuit huis huren bij Pathé Thuis.

→ Meld je nu gratis aan bij Pathé Thuis en kijk je eerste film met tot 60% korting ✅

‘The Northman’ geprezen door critici

Al direct na het verschijnen van vikingfilm The Northman waren critici enorm enthousiast. Niet alleen de hoofdrol van de geliefde acteur Alexander Skarsgård, die volgens veel recensenten veranderde in een beest, werd geprezen. Ook over de cinematografie en de stijl die door regisseur Robert Eggers gebruikt werd waren critici erg te spreken.

In dit heroïsche actie-epos volgen we dus een jonge Vikingprins en zijn missie om de moord op zijn vader te wreken. Naast Alexander Skarsgård schitteren ook andere topacteurs als Nicole Kidman, Ethan Hawke, Anya Taylor-Joy, Willem Dafoe en Claes Bang in deze film.

Drie redenen om deze film te kijken:
1️⃣ Rotten Tomatoes-score van 89% en geprezen door critici
2️⃣ Geweldige cinematografie en een echt visueel spektakel
3️⃣ Topacteurs als Alexander Skarsgård, Nicole Kidman en Willem Dafoe

Vanaf 31 augustus is ‘The Northman’ te huur bij Pathé Thuis

Vanaf donderdag 18 augustus was het mogelijk om de vikingfilm The Northman bij Pathé Thuis te kopen voor een prijs vanaf €11,99. Je hebt er daarnaast ook voor kunnen kiezen om twee weken te wachten en de film vanaf woensdag 31 augustus voor een lagere prijs te huren. Dan betaal je een prijs vanaf €4,99.

We verwachten daarnaast dat de film over een tijdje ook bij de nieuwe streaming service SkyShowtime te zien zal zijn. De film is namelijk gemaakt door productiehuis Focus Features, en dit bedrijf maakt onderdeel uit van Universal Pictures. Dat valt weer onder NBCUniversal en dus onder Comcast Corporation. Het is aannemelijk dat dit bedrijf de film naar haar nieuwe streamingdienst SkyShowtime zal willen brengen, maar of dit daadwerkelijk zo is is op dit moment nog niet bekend.

Verhaal en informatie van de film

The Northman, de nieuwe film van de visionaire regisseur Robert Eggers (The Lighthouse, The Witch), is een heroïsch actie-epos over een jonge Vikingprins en zijn missie om de moord op zijn vader te wreken. De sterrencast bestaat onder meer uit Alexander Skarsgård, Nicole Kidman, Claes Bang, Anya Taylor-Joy, Ethan Hawke, Björk en Willem Dafoe.

TitelThe Northman
Jaar2022
SoortFilm
Duur2 uur en 16 minuten
TaalEngels
CategorieActie, Thriller, Avontuur, Drama
IMDb7,2 uit 151.000 stemmen
RegisseurRobert Eggers
CastAlexander Skarsgård, Anya Taylor-Joy, Nicole Kidman, Ethan Hawke, Björk, Willem Dafoe, Claes Bang, Gustav Lindh

Synopsis: Universal Pictures International

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.