Waar kan ik de serie Normal People (2020) online kijken?

Er komen ontzettend veel vragen bij ons binnen die gaan over het kijken van de serie Normal People uit 2020. De seizoenen van de serie behaalden tot dusver een 8.6 uit 10 op IMDb en film- en serieliefhebbers streamen hem graag online.

In dit artikel geven wij aan of de afleveringen van deze serie op het moment van schrijven te bekijken zijn op streamingdiensten zoals Netflix, Amazon Prime Video, Videoland, Disney+ of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je Normal People uit 2020 online kijken?

Momenteel kun je in Nederland enkel de serie Normal People op het kanaal Starzplay bij Amazon Prime Video bekijken. Dit is de enige streaming mogelijkheid op dit moment. Bij Streamwijzer kun je meer lezen over Amazon Prime Video Channels en je kunt meteen naar het kanaal Starzplay op Amazon Prime Video gaan.

De kosten van Amazon Prime Video zijn slechts €2.99 per maand, maar je begint met een gratis proefperiode van 30 dagen. Voor het extra kanaal Starzplay betaal je €4.99 per maand, maar ook daar kun je eerst 14 dagen gratis kijken. Je gaat direct naar Starzplay via de onderstaande rode knop of begint door op de volgende link te klikken met je gratis proefperiode van 30 dagen bij Amazon Prime Video.

Bol.com: Als je deze titel op DVD of Blu-ray wilt hebben, vind je die bij Bol.com. Ga direct naar de serie op Bol.com.

Verhaal van Normal People (2020)

Hij volgt Marianne en Connell, met verschillende achtergronden maar in hetzelfde kleine stadje in Ierland, terwijl ze in en uit elkaars romantische leven weven.

Streaming informatie over de serie

Jaar: 2020
Categorie: Drama, Romantiek
Makers: Catherine Magee
Cast: Daisy Edgar-Jones, Paul Mescal, Desmond Eastwood
IMDb: 8.6 uit 10 op IMDb
Trailer: Bekijk via YouTube
Bestel: Bestel via Bol.com

Benieuwd naar meer nieuws en streaming mogelijkheden van deze titel? Hier vind je alle informatie over de serie op Streamwijzer.

Wij zijn gek op het streamen van films, series, sport, podcasts en luisterboeken. Jij ook? Volg ons dan via onze website en social media kanalen voor het laatste nieuws over de beste content op de streamingdiensten in Nederland.