NordVPN gratis proberen: zo werkt dat stap voor stap

NordVPN, momenteel marktleider van de premium VPN-aanbieders, is volgens de vele online reviews een uitstekend keuze qua gebruikersbeoordeling. Wil je toch graag eerst even een lidmaatschap testen? Dat is gelukkig mogelijk, want met de NordVPN geld-terug-garantie kun je een abonnement 30 dagen gratis proberen. In dit artikel leggen we uit hoe deze free trial-periode werkt en hoe je vervolgens de app gratis downloaden kunt, waarna je je account direct kunt gaan gebruiken.

→ Meld je nu aan bij NordVPN en krijg tot 63% korting voor bescherming van je privacy, veilig online surfen en toegang tot inhoud in het buitenland ✅

Gratis NordVPN proberen kan 30 dagen lang met geld-terug-garantie

Een Virtual Private Network (VPN) maakt het mogelijk om je online privacy te beschermen. Daarnaast wordt je veiligheid gegarandeerd door het blokkeren van kwaadaardige websites en de beveiliging van openbare wifi-netwerken en krijg je als gebruiker toegang tot inhoud in het buitenland, waaronder streaming content. De grootste aanbieder van premium VPN-diensten is wereldwijd momenteel NordVPN, een bedrijf dat dan ook heeft besloten een risicoloze testperiode in te stellen. Dit doen ze in de vorm van een zogeheten geld-terug-garantie.

Dit werkt als volgt. Wil jij graag een abonnement bij NordVPN uitproberen? Dan kun je een lidmaatschap afsluiten en in de eerste 30 dagen kiezen om van deze garantie gebruik te maken als je niet 100% tevreden bent. Je krijgt dus volledige toegang tot het product van deze aanbieder, maar gebruikt hem tot 30 dagen gratis als je tijdens de proefperiode besluit je account te annuleren. Je krijgt dan volgens de VPN-aanbieder het hele betaalde bedrag terug als je tijdig contact opneemt met de klantenservice. Ze benadrukken op hun website dat je geen speciale reden nodig hebt om deze terugbetaling te krijgen.

Abonnement bij NordVPN afsluiten werkt als volgt (stap voor stap uitleg)

Wil je graag gebruik maken van deze zekerheid en een abonnement bij NordVPN nemen? Dan vind je hier hoe dat stap voor stap geregeld kan worden. Het duurt slechts enkele minuten om een account aan te maken, waarna je direct kunt beginnen met het gebruik van de VPN-dienst.

  1. Ga hier naar de officiële website van NordVPN
  2. Kies voor het pakket en de termijn met je voorkeur
  3. Maak een account aan en selecteer je betaalmethode
  4. Begin meteen met het gebruik van de VPN-dienst 🔓
Wat kost NordVPN Nederland korting
Beeld: Pexels

Prijs van een abonnement bij NordVPN: 3 pakketten en 3 termijnen

Natuurlijk wil je ook graag weten wat een abonnement op NordVPN kost. Als je namelijk de 30 dagen gepasseerd bent, dan is het verstandig om voor de deal te gaan die voor jou het meest passend en voordelig is. Dit is afhankelijk van twee zaken: de afgesproken termijn van je lidmaatschap en het soort pakket waarvoor je hebt gekozen. Je kunt namelijk gaan voor een maand-, 1 jaar- of 2 jaar-abonnement, waarbij elke stap langer weer voordeliger is. Daarnaast heb je het goedkoopste pakket Standard met enkel het gebruik van de VPN, terwijl je bij Plus ook malwarebescherming en tracker- en advertentieblokkering krijgt. Aanvullende voordelen van het Complete pakket zijn de cross-platform password manager, de scanner voor inbreuken op persoonsgegevens en 1 TB versleutelde cloudopslag.

Door de combinaties van pakket en termijn zijn er in totaal 9 prijzen beschikbaar. We highlighten de goedkoopste prijzen per pakket. Omgerekend betaal je voor Complete per maand €12,29, €6,19 of €5,29, terwijl Plus €11,09, €4,99 of €4,09 per maand kost en Standard €10,49, €4,39 of €3,49. Prijzen worden overigens voortdurend omgerekend van dollars naar euro’s, dus schommelen soms een paar eurocent. Op al deze pakketten is de 30 dagen geld-terug-garantie van toepassing.


Let op: het gebruik van een VPN om films en series te streamen is in Nederland niet illegaal, maar toegang verkrijgen tot verschillende bibliotheken van een streamingdienst kan in strijd zijn met de gebruikersvoorwaarden. Als u content streamt met een VPN, doet u dit op eigen risico. Streamwijzer en de aanbieders van Virtual Private Networks moedigen het gebruik van een VPN op een manier die mogelijk in strijd is met de ‘terms and conditions’ van streamingdiensten niet aan. Lees altijd zelfs de gebruikersvoorwaarden.