Waar kun je de film ‘Nope’ (2022) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film Nope (2022) online kijken kunnen. In 2017 zette Jordan Peele de moderne horrorwereld op zijn kop met zijn maatschappijkritische horrorfilm Get Out. Daarna volgde Us (2019) en nu is de Oscarwinnende regisseur terug met Nope. In dit artikel geven wij aan of deze film op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals SkyShowtime, Amazon Prime Video, Disney+, HBO Max, Netflix, Pathé Thuis, Viaplay, Videoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je de film ‘Nope’ (2022) online kijken?

Nope verscheen op 18 augustus 2022 in de bioscoop. De film is gedistribueerd door Universal Pictures, een filmstudio die onderdeel uitmaakt van NBCUniversal. Dit valt op zijn beurt weer onder Comcast Corporation. Daarom komt de film naar de streamingdienst van dit bedrijf: SkyShowtime. Ook is de film sinds oktober al bij Pathé Thuis te zien.

Pathé Thuis➡️ Ga meteen naar Nope bij Pathé Thuis. Bij deze streamingdienst kun je de film sinds 19 oktober kijken. Als je je nu gratis aanmeldt, dan kijk je je eerste film met tot 60% korting.
⛔️ Amazon Prime VideoDe film is op dit moment niet te streamen met een abonnement op Amazon Prime Video.
⛔️ Disney+Momenteel kun je deze film niet kijken bij Disney+.
⛔️ HBO MaxDeze nieuwe videodienst heeft Nope niet in het aanbod opgenomen.
⛔️ NetflixDeze film is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
✅ SkyShowtimeNope werd in maart toegevoegd aan het aanbod van de nieuwe streamingdienst SkyShowtime.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is Nope nu niet te zien.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de film nu niet te vinden.

Verhaal en trailer van ‘Nope’ (2022)

“What’s a bad miracle?” Oscar-winnaar Jordan Peele heeft het moderne horrorgenre op zijn kop gezet met Get Out en daarna Us. Nu geeft hij een nieuwe draai aan de zomerfilm met zijn meest recente popnachtmerrie: het grootse horroravontuur Nope. In de film werkt Peele weer samen met Oscar-winnaar Daniel Kaluuya (Get Out, Judas and the Black Messiah), die bijgestaan wordt door Keke Palmer (Hustlers, Alice) en de voor een Oscar genomineerde Steven Yeun (Minari, Okja).

Zij spelen de inwoners van een klein gehucht in het binnenland van Californië die een mysterieuze en angstaanjagende ontdekking doen. Nope, waarin ook Michael Wincott (Hitchcock, Westworld) en Brandon Perea (The OA, American Insurrection) te zien zijn, is geschreven en geregisseerd door Jordan Peele en geproduceerd door Ian Cooper (Us, Candyman) en Jordan Peele voor Monkeypaw Productions. De film wordt wereldwijd uitgebracht door Universal Pictures.

Streaming informatie over de film

TitelNope
Jaar2022
SoortFilm
Duur2 uur en 11 minuten
TaalEngels
CategorieHorror, Thriller
IMDb7,1 uit 79.000 stemmen
RegisseurJordan Peele
CastDaniel Kaluuya, Keke Palmer, Steven Yeun, Brandon Perea, Michael Wincott

Synopsis: Universal Pictures

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.