Noorwegen vs. Nederland (V): live kijken op tv en online | Dinsdag 16 juli 2024 | EK-kwalificatie

Nederland speelt de laatste wedstrijd in de EK-kwalificatie. Veel sportliefhebbers vragen zich dan ook af waar ze de wedstrijd van Noorwegen tegen Nederland op tv en online kijken kunnen om 19:00 uur op dinsdag 16 juli 2024. Tijdens de kwalificatiereeks op weg naar het EK 2025 verdienen de twee beste ploegen uit iedere poule een rechtstreeks ticket. In dit artikel geven wij aan of deze wedstrijd op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals NetflixAmazon Prime Videodiscovery+Disney+HBO MaxNLZIETVideolandViaplay of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is. Daarnaast lees je welke televisiezender de match eventueel ook vertoont.

Waar kun je de wedstrijd tussen Noorwegen en de Oranje Leeuwinnen online kijken (op dinsdag 16 juli 2024)?

Er zijn nogal wat streamingdiensten in Nederland en sinds een paar jaar worden daar naast films en series ook vaak sportuitzendingen vertoond. Zo ook in het geval van grote voetbalwedstrijden. Hieronder vind je precies hoe het zit met het streamen van de wedstrijd tussen Noorwegen en Nederland per videodienst in Nederland.

✅ NLZIET➡️ Ga meteen naar de wedstrijd Noorwegen vs. Nederland bij NLZIET. De NOS heeft de uitzendrechten van de EK-kwalificatiereeks in handen. Hierdoor wordt de eerste helft van de wedstrijd tussen Noorwegen en de Oranje Leeuwinnen op dinsdag 16 juli om 19:00 uur op NPO 1 uitgezonden. De tweede helft is vanaf 20:00 uur te zien op NPO 3. Omdat de wedstrijd op tv te zien zijn, is deze ook direct online te volgen via NLZIET. Je kijkt nu de eerste 14 dagen gratis.
⛔️ Amazon Prime VideoPrime Video, de streamingdienst van Amazon, biedt momenteel geen eigen sportabonnementen met voetbal aan in Nederland.
⛔️ Disney+Disney’s videodienst heeft geen mogelijkheid om naar sport als voetbal te kijken op het moment van schrijven.
⛔️ ESPNVia de vier zenders en het online platform van ESPN kun je onder andere kijken naar voetbal uit de Eredivisie en nog veel meer sport, maar deze wedstrijd is niet in het aanbod opgenomen.
⛔️ HBO MaxMomenteel kun je geen sport kijken bij HBO Max in Nederland.
⛔️ NetflixBij Netflix kun je deze wedstrijd jammer genoeg niet zien.
⛔️ SkyShowtimeDeze gloednieuwe streamingdienst heeft momenteel geen sport in zijn aanbod in Nederland.
⛔️ ViaplayIn het aanbod van Viaplay vind je veel sport terug, waaronder Formule 1hockeydarts, Premier League– en Bundesliga-voetbal, maar momenteel zijn wedstrijden uit de Women’s Nations League er niet te zien.
⛔️ VideolandSportuitzendingen uit het voetbal worden door Videoland niet in het aanbod van de streamingdienst opgenomen.

Tv-zender die de wedstrijd tussen Noorwegen en de Oranje Leeuwinnen uitzendt

Het Nederlands elftal neemt het tijdens de EK-kwalificatie op tegen Noorwegen. Net zoals de andere wedstrijden, wordt ook deze match van de Oranje Leeuwinnen op tv door de NPO uitgezonden. De eerste helft wordt om 19:00 uur op NPO 1 uitgezonden. De tweede helft is vanaf 20:00 uur te zien op NPO 3. Doordat de wedstrijd tussen Noorwegen en Nederland direct op televisie te volgen is, kun je het gehele duel via NLZIET online volgen.

👉 Ga direct naar de wedstrijd Noorwegen vs. Nederland bij NLZIET. Je kunt nu 14 dagen gratis een abonnement uitproberen.

Meer informatie over de wedstrijd

CompetitieEK-kwalificatie
SportVoetbal
DatumDinsdag 16 juli 2024
Locatie🇳🇴 Noorwegen

Afbeelding ter illustratie

Manuela Al
Manuela studeerde Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Naast schrijven houdt ze van alles wat met sport te maken heeft en is ze graag creatief bezig. Ook is ze veel op het voetbalveld te vinden om met haar team zoveel mogelijk wedstrijden te winnen.