Spannende actiefilm ‘Non-Stop’ met Liam Neeson is nu de Movie of the Week bij Pathé Thuis

Liam Neeson is onlosmakelijk verbonden met ijzersterke hoofdrollen keiharde actiefilms. In 2014 verscheen de spannende film Non-Stop over een air marshal op een vlucht naar New York die te horen krijgt dat een andere passagier elke 20 minuten iemand op de vlucht zal vermoorden totdat er 150 miljoen op een bankrekening staat. Bij Pathé Thuis kijk je Non-Stop deze week met flinke korting voor maar €0,99 doordat hij is gekozen als ‘Movie of the Week‘. De film is niet te zien op Netflix, Amazon Prime Video, Disney+, Videoland of een andere streamingdienst.

→ Je kunt je nu gratis aanmelden bij Pathé Thuis

Non-Stop (2014) is nu als Movie of the Week voor €0,99 te zien bij Pathé Thuis

In week 37 van 2021 is Non-Stop de ‘Movie of the Week’ bij Pathé Thuis, waardoor hij alleen deze week voor slechts €0,99 te huren is bij de streamingdienst. Kijkers blijken daar dikwijls goed gebruik van, want de Movie of the Week schopt het vaak al snel tot de Top 10 van meest bekeken films op Pathé Thuis.

Leuk om te weten over deze toffe actiefilm is het feit dat de set voor het vliegtuig net iets groter is gebouwd dan dat normaal gesproken gebruikelijk is voor een echt toestel. Liam Neeson is met zijn lengte van 1.93 meter namelijk behoorlijk lang en dat kan met een laag dak wat problemen opleveren tijdens het filmen van actiescènes. Doordat het meerendeel van de film zich afspeelt in deze set, geeft Liam Neeson aan dat in slechts 2 weken tijd ongeveer 90% van het filmen in deze set al is afgerond. Razendsnel dus!

Verhaal, details en trailer van ‘Non-Stop’ (2014)

Bill Marks is een air marshal op een vlucht van New York naar Londen als hij sms berichten krijgt van een passagier die dreigt elke 20 minuten een andere passagier te vermoorden totdat er 150 miljoen op een bankrekening staat.

Jaar: 2014
Soort: Film
Categorie: Actie, Mystery, Thriller
Duur: 1 uur en 46 minuten
IMDb: 6,9 uit 257.000 stemmen
Regisseur: Jaume Collet-Serra
Cast: Liam Neeson, Julianne Moore, Scoot McNairy, Anson Mount
Kijken: Bekijk direct bij Pathé Thuis

Wat is de Movie of the Week bij Pathé Thuis?

Elke week bombardeert de TVOD-streamingdienst Pathé Thuis een film tot ‘Movie of the Week’, wat betekent dat je een week lang de tijd krijgt om de film voor slechts €0,99 te bekijken in plaats van de gebruikelijke huurprijs (tussen de €2,99 en €5,99).

De korting is deze week dus toegepast op de actiefilm Non-Stop uit 2014, die tot voor kort nog tegen een huurprijs van €2,99 op de streamingdienst te zien was en te koop is voor €7,99. Wie ervoor kiest om de film te huren bij Pathé Thuis, zal hem gedurende 30 dagen in zijn/haar account hebben staan. Je kunt binnen die periode de film starten en vanaf dan krijg je 48 uur om hem een onbeperkt aantal keren te bekijken.