Waar kan ik de film Nomadland (2020) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film Nomadland online kijken kunnen. Deze film uit 2020 wist drie Oscars te bemachtigen, waaronder het felbegeerde beeldje voor Best Motion Picture of the Year. In dit artikel geven wij aan aan of deze film op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Netflix, Amazon Prime Video, Disney+, HBO Max, Viaplay, Videoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je de film ‘Nomadland’ uit 2020 online kijken?

In 2021 was Nomadland dé grote winnaar van de Oscars, met prijzen voor Beste Film, Beste Actrice én Beste Regisseur. Dan weet je al dat deze film absoluut de moeite waard is. Deze film vertelt het verhaal van Fern, die na de economische ineenstorting van haar bedrijfsstadje haar bestelwagen pakt en besluit te gaan leven buiten de conventionele maatschappij. Echte nomaden Linda May, Swankie en Bob Wells spelen in deze film naast actrice Frances McDormand (Three Billboards Outside Ebbing, Missouri) een grote rol. De film is gemaakt door Searchlight Pictures, een filmstudio die onderdeel is van The Walt Disney Company, en is daardoor bij de videodienst Disney+ te zien.

Disney+➡️ Ga nu naar Nomadland op Disney+ in Nederland. Bij deze streamingdienst kun je met een abonnement onbeperkt naar de hitfilm en de rest van de catalogus kijken.
⛔️ Amazon Prime VideoDe film is op dit moment niet te streamen met een abonnement op Amazon Prime Video.
⛔️ HBO MaxDeze nieuwe videodienst heeft Nomadland niet in het aanbod opgenomen.
⛔️ NetflixDeze film is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is Nomadland nu niet te zien.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de film nu niet te vinden.

Verhaal van Nomadland (2020)

Na de economische ineenstorting van een bedrijfsstadje op het platteland van Nevada, pakt Fern (Frances McDormand) haar bestelwagen en gaat op pad om als een moderne nomade een leven te verkennen buiten de conventionele maatschappij. In NOMADLAND, de derde speelfilm van regisseur Chloé Zhao, zijn echte nomaden Linda May, Swankie en Bob Wells te zien als Fern’s mentoren en kameraden tijdens haar verkenningstocht door het uitgestrekte landschap van het Amerikaanse Westen.

Streaming informatie over de film

Titel: Nomadland
Soort: Film
Jaar: 2020
Duur: 1 uur en 47 minuten
Categorie: Drama
Budget: $5,000,000
Opbrengst: $14,784,114
Cast: Frances McDormand, David Strathairn, Linda May