Oscar-winnaar beste film ‘Nomadland’ is vanaf nu te zien op Disney+

Hoeveel winnende films en series van de Golden Globes 2021 en Academy Awards 2021 heb jij al van je kijklijst kunnen strepen? Het lijkt erop dat er een film bij komt die je nu kunt streamen, want de winnaar in de categorie Beste Film van beide ceremonies, Nomadland, is vanaf 30 april 2021 op Disney+ in Nederland te zien. Verder is de film op geen enkel ander video on demand-platform te bekijken op dit moment. Goed nieuws dus voor abonnees van de streamingdienst!

Ga direct naar Disney+ om naar alle films en series van Disney, Pixar, Star Wars, Marvel, National Geographic en Star te kijken ✅

Verhaal, trailer en informatie van Nomadland op Disney+ in Nederland

Na de economische ineenstorting van een bedrijfsstadje op het platteland van Nevada, pakt Fern (Frances McDormand) haar bestelwagen en gaat op pad om als een moderne nomade een leven te verkennen buiten de conventionele maatschappij. In NOMADLAND, de derde speelfilm van regisseur Chloé Zhao, zijn echte nomaden Linda May, Swankie en Bob Wells te zien als Fern’s mentoren en kameraden tijdens haar verkenningstocht door het uitgestrekte landschap van het Amerikaanse Westen.

Titel: Nomadland
Soort: Film
Jaar: 2022
Duur: 1 uur en 47 minuten
Categorie: Drama
Makers: Chloé Zhao
Schrijvers: Jessica Bruder, Chloé Zhao
Cast: Frances McDormand, David Strathairn, Linda May
Kijken: Ga direct naar Disney+

Geen VIP-toegang nodig om Nomadland te kijken

Recentelijk (op 5 maart 2021) is Raya en de Laatste Draak tegen VIP-toegang op Disney+ verschenen, waardoor je eenmalig €21.99 moet bijbetalen om de nieuwe Disney-film te kunnen bekijken voordat hij op 4 juni 2021 voor alle Disney+ abonnees te zien is. Bij Nomadland zal dit echter niet het geval zijn. Vanaf 30 april 2021 zullen alle abonnees van de streamingdienst direct naar deze film van Searchlight Pictures, wat valt onder The Walt Disney Company en daarom uitmondt in een release op Disney+.

Meer films en series die vanaf april 2021 op Disney+ te zien zullen zijn

Er komen nog veel meer nieuwe films en series op Disney+ in april 2021. Zo is inmiddels al bekendgemaakt dat er 7 toffe klassiekers van Hollandse bodem naar de magische streamingdienst komen op 16 april, waaronder Brammetje Baas, Dolfje Weerwolfje, Dummie de Mummie, Hoe Overleef Ik Mezelf, Koning van Katoren, Meester Kikker en Weg van Jou. Er is nog veel meer gaafs in aantocht, dus houd Streamwijzer in de gaten om als eerste te weten te komen welke films en series in april op Disney+ verschijnen met Nomadland!