Bloedstollende Nederlands-Vlaamse thriller ‘Noise’ staat nu op Netflix

Netflix trakteert ons vandaag op een gloednieuwe Nederlands-Vlaamse thriller. De film heet Noise, is op 17 maart 2023 gearriveerd op de streamingdienst en draait om een kersverse vader die een aantal angstaanjagende familiegeheimen ontdekt. De eerste bloedstollende beelden zijn te zien in de officiële trailer, die je hierboven bekijkt.

Lees ook: Top 10 – Kijktips voor de beste films en series elke week 🍿

Thriller ‘Noise’ is sinds 17 maart te zien

Influencer en kersverse vader Matt vertrekt met zijn gezin naar zijn ouderlijk huis om de zorg te dragen voor zijn dementerende vader, wiens gezondheid met rasse schreden achteruitgaat. Hier ontdekt hij al gauw een aantal duistere familiegeheimen en hoe dieper hij graaft, hoe meer hij blijkt te kunnen ontrafelen. Langzaam begint hij zichzelf echter uit het oog te verliezen.

In de Vlaams-Nederlandse thriller zijn een aantal bekende gezichten te zien, waaronder die van Ward Kerremans (Zillion), Sallie Harmsen (Moloch) en Johan Leysen (Ik weet wie je bent). De film is sinds vrijdag 17 maart te streamen op Netflix.

Meer informatie over de film

In de film volgen we het leven van Matt, een succesvolle influencer die recentelijk vader is geworden van Julius. Wanneer Matt met zijn gezin dicht bij zijn dementerende vader gaat wonen, ontdekt hij een aantal duistere familiegeheimen. Hij begint een onderzoek, dat als gevolg meer familiedrama’s ontrafelt dan verwacht. De vrouw van Matt, Liv, maakt zich ernstige zorgen en doet er alles aan om Matt niet te verliezen. Is ze nog op tijd?

TitelNoise
Jaar2023
SoortFilm
DuurNNB
TaalNederlands
CategorieThriller
RegisseurSteffen Geypens
CastWard Kerremans, Sallie Harmsen, Johan Leysen, Jesse Mensah, Lize Feryn, Jennifer Heylen

Synopsis: Netflix
Afbeelding: Anton Mertens via Netflix

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.