Waar kan ik de film ‘De Nog Grotere Slijmfilm’ (2021) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film De Nog Grotere Slijmfilm (2021) online kijken kunnen. In dit vervolg op de razend populaire familiefilm De Grote Slijmfilm (2020) genieten we weer van onze bekende sterren in allerlei avonturen met slijm, slijm en nog meer slijm! In dit artikel geven wij aan aan of deze film op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Netflix, Amazon Prime Video, Disney+, Videoland, Pathé Thuis of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je de film ‘De Nog Grotere Slijmfilm’ (2021) online kijken?

✅ Pathé Thuis➡️ Ga meteen naar De Nog Grotere Slijmfilm bij Pathé Thuis. Als je je nu gratis aanmeldt, dan kijk je je eerste film met tot 60% korting.
NetflixDeze film is op het moment van schrijven tevens te zien bij Netflix.
⛔️ Disney+Momenteel kun je deze film niet bekijken bij Disney+.
⛔️ Amazon Prime VideoDe film is op dit moment niet te streamen met een abonnement op Amazon Prime Video.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de film nu niet te vinden.

Verder is de voorganger (De Grote Slijmfilm uit 2020) ook hier bij Pathé Thuis en bij Netflix te bekijken. Deze film was in 2020 met bijna 250.000 bezoekers in de bioscoop de best bekeken Nederlandse kinderfilm van het jaar.

Verhaal van De Nog Grotere Slijmfilm (2021)

Slijmcreator Indy moet voor een groot Slijmgala een supertof nieuw slijmrecept verzinnen. Als ze bij het maken stiekem octopussenslijm toevoegt, ontstaan er magische kleuren.

Trailer DE NOG GROTERE SLIJMFILM

Streaming informatie over de film

TitelDe Nog Grotere Slijmfilm
SoortFilm
Jaar2021
TaalNederlands
Duur1 uur en 21 minuten
CategorieFamilie, Avontuur, Komedie
IMDb4,6 uit 79 stemmen
RegisseurMartijn Smits
CastBibi, Matheu Hinzen, Rómeycia Valentijn, Edson da Graça, Huub Smit, Denise Aznam, Vincent Visser, Ferdi Stofmeel, Sarah Nauta, Tina de Bruin

Synopsis: Pathé Thuis

Wij zijn gek op het streamen van films, series, sport, podcasts en luisterboeken. Jij ook? Volg ons dan via onze website en social media kanalen voor het laatste nieuws over de beste content op de streamingdiensten in Nederland.