Waar kun je de podcast ‘Marc-Marie & Aaf Vinden Nog Eens Iets’ luisteren?

Veel podcastliefhebbers vragen zich af hoe ze de podcast ‘Marc-Marie & Aaf Vinden Nog Eens Iets’ luisteren kunnen. Dit is een exclusieve productie met extra afleveringen voor de liefhebbers van de populaire show ‘Marc-Marie & Aaf Vinden Iets’. In dit artikel geven wij aan of deze podcast op het moment van schrijven te beluisteren is op audiostreamingdiensten als Podimo, Spotify, Google en Apple Podcasts of dat streaming op een ander platform mogelijk is.

Bij welke streamingdienst kun je naar ‘Marc-Marie & Aaf Vinden Nog Eens Iets’ luisteren?

Door de introductie van een nieuwe audiostreamingdienst in Nederland is er een groot aanbod van Podimo podcasts tot de beschikking van de luisteraar gesteld, ook deels met entertainmentproducties. Daar maakt tevens Marc-Marie & Aaf Vinden Nog Eens Iets als extra show en nieuwe Original onderdeel van uit. In de onderstaande tabel vind je overzichtelijk op welke audiostreamingdienst je momenteel naar Marc-Marie & Aaf Vinden Nog Eens Iets kunt luisteren.

✅ PodimoHier kun je exclusief naar alle afleveringen luisteren, net als naar alle episodes van de algemeen beschikbare show Marc-Marie & Aaf Vinden Iets.
SpotifyMomenteel kun je niet via Spotify luisteren naar Marc-Marie & Aaf Vinden Nog Eens Iets.
Apple PodcastsOok bij Apple Podcasts kun je geen afleveringen van deze productie vinden.
Google PodcastsVia Google Podcasts stream je tevens niet Marc-Marie & Aaf Vinden Nog Eens Iets.

Verhaal en beelden van ‘Marc-Marie & Aaf Vinden Nog Eens Iets’

Ze vonden al wat, en nu vinden ze nog wat meer! Marc-Marie en Aaf laten in deze podcast hun eigen week voor wat het is en putten uit het verleden. Wat gebeurde er deze week in een ander jaar, een andere eeuw, of zelfs voor Christus – en wat kunnen we daarvan leren?
Verder is er natuurlijk altijd een thema dat met de nodige zijpaden behandeld wordt, gevolgd door de Heilige van de Week: Marc-Marie kiest er eentje uit, Aaf stelt de vragen.

Op het onderstaande TikTok-account van de podcast van Marc-Marie en Aaf vind je allerlei beelden. Ze hebben dus twee eigen producties: Marc-Marie & Aaf Vinden Iets (breed beschikbaar, sinds december 2020) en Marc-Marie & Aaf Vinden Nog Eens Iets (exclusief op Podimo, sinds april 2022).

@marcmarieenaafvindeniets

Aaf was even verward, maar zo gek klonk het toch niet? Un, dos, drie…dat was pas raar geweest!

♬ origineel geluid – Marc-Marie & Aaf Vinden Iets

Streaming informatie over de podcast

TitelMarc-Marie & Aaf Vinden Nog Eens Iets
Jaar2022-
SoortPodcast
TaalNederlands
CategoriePersoonlijke verhalen & gesprekken
PresentatorenMarc-Marie Huijbregts, Aaf Brandt Corstius

Synopsis: Podimo