Bob Odenkirk schittert in actiethriller ‘Nobody’ (2021), binnenkort te zien op Pathé Thuis

Veel film- en serieliefhebbers kennen Bob Odenkirk van zijn rol als Jimmy McGill in de hitseries Better Call Saul en Breaking Bad, maar de acteur heeft inmiddels ook al een aantal toffe films op zijn naam staan. Één van de meest recente en razend populaire titels is de actiethriller Nobody. Op donderdag 21 oktober 2021 zal de film in online première gaan bij Pathé Thuis.

→ Je kunt je nu gratis aanmelden bij Pathé Thuis

Nobody (film, 2021) is vanaf 21 oktober 2021 te zien bij Pathé Thuis

Ben je fan van een keiharde en zenuwslopende actiethriller? Heb je alle John Wick-films uitgekeken en kun je niet genoeg krijgen van Bob Odenkirk na zijn fantastische optredens in Breaking Bad en Better Call Saul? Dan mag je donderdag 21 oktober alvast groot omcirkelen in je agenda, want Pathé Thuis heeft die datum gekozen voor de lancering van de film Nobody (2021).

De film is nog niet te bekijken op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, Videoland of een andere SVOD-streamingdienst. Wie Nobody graag zou willen zien, kan hem dus vanaf donderdag de 21e gelukkig wel huren bij Pathé Thuis.

Verhaal, informatie en trailer van Nobody (2021)

Als er op een nacht twee dieven bij hem inbreken, weigert Hutch zichzelf en zijn gezin te verdedigen, in de hoop ernstig geweld te voorkomen. Na het incident ontwaakt er een woede in Hutch die hij lang had onderdrukt.

TitelNobody
Jaar2021
Duur1 uur en 40 minuten
TaalEngels
GenreActie, Thriller
IMDb7,4 uit 161.000 stemmen
RT Tomatometer84% uit 270 recensies
RT Audience Score94% uit 2.500+ stemmen
RegisseurIlya Naishuller
CastBob Odenkirk, Aleksey Serebryakov, Connie Nielsen, RZA, Christopher Lloyd, Michael Ironside, Colin Salmon, Billy MacLellan, Araya Menges
KijkenBekijk direct bij Pathé Thuis

Bob Odenkirk is weer aan het werk na hartaanval op de set van Better Call Saul

De laatste tijd is Bob Odenkirk veel in het nieuws gekomen vanwege een angstaanjagende gebeurtenis die de acteur is overkomen op de set van zijn serie Better Call Saul. Odenkirk werd namelijk plotseling onwel tijdens het filmen en moest met spoed naar het ziekenhuis afgevoerd worden. Later bleek dat hij een kleine hartaanval had gekregen.

Fans wereldwijd zijn zich kapot geschrokken, maar gelukkig lijkt het inmiddels weer beter te gaan met de geliefde Bob. Hij liet in een tweet recentelijk zelfs met een foto in de visagie weten dat hij terug aan het werk is op de set van Better Call Saul. “Ik ben zo blij om hier te zijn en om dit leven weer te leven met zulke goede mensen om me heen. Deze make-up pro Cheri Montesanto is me trouwens niet lelijk aan het maken voor het filmen!”


Synopsis: Pathé Thuis
Beeld: Universal Pictures