Waar kan ik de James Bond-film ‘No Time To Die’ (2021) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film No Time To Die (2021) online kijken kunnen. Die wordt de 25e James Bond-film en de 6e met de steracteur Daniel Craig in de hoofdrol. Ook topacteurs als Rami Malek (Bohemian Rhapsody) en Ralph Fiennes (Harry Potter) schitteren in de splinternieuwe actiefilm. In dit artikel geven wij aan aan of deze film op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Netflix, Amazon Prime Video, Disney+, Videoland, Pathé Thuis of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je de film No Time To Die (2021) online kijken?

Bioscoop: Vanaf 30 september 2021 is de James Bond-actiefilm No Time To Die in de bioscoop te bekijken in Nederland.

▶️ Pathé Thuis: Bij deze streamingdienst kun je nieuwe films doorgaans razendsnel na de bioscooprelease online zien. Zoek direct No Time To Die bij Pathé Thuis. Overigens zijn ook alle andere 24 James Bond-films bij Pathé Thuis te zien.

⛔️ Deze film is op het moment van schrijven niet te zien in het Nederlandse aanbod van streamingdiensten als Netflix, Amazon Prime Video, Disney+ of Videoland.

Verhaal van de James Bond-film ‘No Time To Die’ (2021)

Zeg zijn naam niet. In dit vervolg op de eerste en gelijknamige film uit 1992 keren we terug naar de nu gerenoveerde buurt in Chicago waar de legende begon. Daar worden de bewoners al decennia geteisterd door een spookverhaal over een bovennatuurlijke moordenaar met een haak waar zijn hand zou moeten zitten.

NO TIME TO DIE Trailer – In Cinemas October 2021.

Streaming informatie over de film

SoortFilm
Jaar2021
TaalEngels
Duur2 uur en 34 minuten
CategorieActie,Avontuur, Thriller
RegisseurCary Joji Fukunaga
CastDaniel Craig, Rami Malek, Léa Seydoux, Lashana Lynch, Ralph Fiennes, Christoph Waltz, Ben Whishaw, Naomie Harris, Jeffrey Wright