Waar kan ik de James Bond-film ‘No Time To Die’ (2021) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de James Bond-film ‘No Time to Die’ (2021) online kijken kunnen. Dit is de 25e James Bond-film en de 6e met de steracteur Daniel Craig in de hoofdrol. Ook topacteurs als Rami Malek (Bohemian Rhapsody) en Ralph Fiennes (Harry Potter) schitteren in de splinternieuwe actiefilm. In dit artikel geven wij aan aan of deze film op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Amazon Prime Video, Disney+, HBO Max, Netflix, Pathé Thuis, Viaplay, Videoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je de film No Time to Die (2021) online kijken?

✅ Pathé Thuis➡️ Ga meteen naar de James Bond-film No Time to Die bij Pathé Thuis. Deze streamingdienst voegde de film razendsnel na de bioscooppremière toe aan zijn aanbod. Overigens zijn ook 24 andere James Bond-films bij Pathé Thuis te zien.
🔀 Amazon Prime VideoBij dit video on demand-platform was de James Bond-film sinds mei 2022 te zien, maar inmiddels is hij er weer verwijderd. Echter is wel de rest van de 007-collectie er op het moment van schrijvente streamen. Als je je nu aanmeldt, dan kijk je de eerste 30 dagen gratis. 👉 Ga meteen naar de James Bond-collectie bij Amazon Prime Video.
⛔️ Disney+Momenteel kun je deze film niet kijken bij Disney+.
⛔️ HBO MaxDeze nieuwe videodienst heeft No Time to Die niet in het aanbod opgenomen.
⛔️ NetflixDeze film is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is No Time to Die nu niet te zien.
✔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de film nu niet te vinden.

Verhaal en trailer van de James Bond-film ‘No Time to Die’ (2021)

Zeg zijn naam niet. In dit vervolg op de eerste en gelijknamige film uit 1992 keren we terug naar de nu gerenoveerde buurt in Chicago waar de legende begon. Daar worden de bewoners al decennia geteisterd door een spookverhaal over een bovennatuurlijke moordenaar met een haak waar zijn hand zou moeten zitten.

Streaming informatie over de film

TitelNo Time to Die
SoortFilm
Jaar2021
TaalEngels
Duur2 uur en 34 minuten
CategorieActie, Avontuur, Thriller
RegisseurCary Joji Fukunaga
CastDaniel Craig, Rami Malek, Léa Seydoux, Lashana Lynch, Ralph Fiennes, Christoph Waltz, Ben Whishaw, Naomie Harris, Jeffrey Wright