‘No Time to Die’ (film, 2021) met Daniel Craig als James Bond is nu verkrijgbaar bij Pathé Thuis

Daniel Craig schitterde 15 jaar in zijn fenomenale rol als James Bond, maar met de geprezen film No Time to Die (2021) komt er toch echt een einde aan zijn bestaan als 007. Vandaag is een bijzondere dag, want de meest recente titel uit de legendarische actiefilmreeks gaat in streaming première. Je kunt No Time to Die al sinds 4 februari 2022, via Pathé Thuis kopen. Twee weken later, op 18 februari, werd het ook voor het eerst mogelijk om de film te huren.

→ Je kunt je nu gratis aanmelden bij Pathé Thuis

Pathé Thuis voegt James Bond-film ‘No Time to Die’ (2021) toe aan aanbod: eerst 2 weken te koop, daarna te huur

Streamingdiensten als Netflix en Amazon Prime Video zullen naar verwachting agressief bieden om als eerste zo’n grote titel als No Time to Die in hun aanbod op te kunnen nemen, maar de streaming première is in Nederland voor TVOD-diensten weggelegd. In januari mochten we het mooie nieuws al bekendmaken, maar vandaag is het eindelijk zo ver. Pathé Thuis voegde No Time to Die vanochtend toe aan de streamingdienst, waardoor je er nu de volledige collectie van 25 James Bond-films kunt streamen.

De lancering van No Time to Die in Nederland is tot nu toe in een paar tijdsvakken op te breken. Wanneer de James Bond-film naar een SVOD-dienst zal komen is nog niet bekendgemaakt, maar de volgende data weten we tot nu toe wel:

  1. 30 september 2021 – 3 februari 2022: exclusief in de bioscoop te zien
  2. 4 februari 2022 – 17 februari 2022: te koop via on demand
  3. 18 februari 2022 – : te huur via on demand

Bekijk alvast de trailer

Met zijn speelduur van dik 2½ uur is deze meest recente James Bond-film een flinke zit, maar de kijkcijfers liegen er niet om. No Time to Die is wederom een groot succes. De onderstaande trailer van 2½ minuut verscheen al eind 2019 en werd inmiddels al ruim 24 miljoen keer bekeken.

Dat aantal streams kan opgeteld worden met de 17 miljoen keer dat de tweede trailer werd bekeken en de 18 miljoen views van de derde trailer. En natuurlijk de 65 miljoen keer dat Billie Eilish’ theme song via YouTube werd beluisterd. Genoeg kijkmateriaal om alvast in de stemming te komen voor de film dus.

NO TIME TO DIE Trailer – In Cinemas October 2021.

No Time to Die (film, 2021): verhaal, informatie en trailer

James leidt een rustig bestaan op Jamaica. Dit wordt abrupt onderbroken wanneer zijn oude vriend en CIA agent Felix Leiter hem vraagt om een ontvoerde wetenschapper te helpen bevrijden.

TitelNo Time to Die
SoortFilm
Jaar2021
TaalEngels
Duur2 uur en 34 minuten
CategorieActie, Avontuur, Thriller
IMDb7,4 uit 289.000 stemmen
RT Tomatometer83% uit 402 recensies
RT Audience Score88% uit 10.000+ stemmen
RegisseurCary Joji Fukunaga
CastDaniel Craig, Rami Malek, Léa Seydoux, Lashana Lynch, Ralph Fiennes, Christoph Waltz, Ben Whishaw, Naomie Harris, Jeffrey Wright

Synopsis: Pathé Thuis