Disney+ voegt de huiveringwekkende thriller ‘No One Will Save You’ toe

Zin in een lekker spannend filmavondje? Dan kun je nu op Disney+ terecht. De streamingdienst heeft vandaag de bloedstollende thriller No One Will Save You aan het aanbod toegevoegd. Een eenzame jonge vrouw wordt hierin opgeschrikt door vreemde geluiden… die afkomstig zijn van buitenaardse indringers.

→ Meld je nu aan bij Disney+ en krijg ruim 16% korting om naar alle films en series van Pixar, Star, Marvel, National Geographic, Star Wars en Disney te kijken ✅

Dit kun je verwachten van ‘No One Will Save You’

Brynn Adams leeft een afgezonderd bestaan. De jonge vrouw is erg eenzaam en brengt veel tijd door in haar huis, in haar eentje. Op een avond wordt ze gewekt door vreemde geluiden. Het blijkt een groep buitenaardse wezens te zijn die haar toekomst bedreigen én haar dwingen om haar verleden onder ogen te komen.

Kaitlyn Dever speelt de hoofdrol. Je kunt de actrice kennen van haar prijswinnende performances in Dopesick en de Netflix-serie Unbelievable of van haar filmrollen in Booksmart en Ticket to Paradise. Benieuwd naar haar nieuwste rol? Hieronder bekijk je de eerste beelden.

Genoeg spannende films op Disney+

De Halloween-maand staat voor de deur. Veel streamingdiensten voegen extra veel spannende films toe in deze maand en ook Disney+ is dat van plan. Zij beginnen dus vroeg, want op vrijdag 22 september is No One Will Save You aan het aanbod toegevoegd.

Op 4 oktober zal ook Haunted Mansion live gezet worden. Dit is een griezelige film met een gigantische sterrencast, waarin onder meer Jamie Lee Curtis, Owen Wilson en LaKeith Stanfield schitteren. Daarnaast komt ook The Boogeyman, naar een verhaal van Stephen King, op 11 oktober naar de streamingdienst. En op 13 oktober staat de Goosebumps-serie op het programma, naar de welbekende boeken van R.L. Stine. Genoeg om naar uit te kijken dus!

📺 Je vindt een overzicht van alle verwachte titels in onze lijsten met nieuwe films en series op Disney+ elke maand. Ook updaten we wekelijks het artikel met titels die binnenkort op Disney+ zullen verschijnen.

Meer informatie over de film

No One Will Save You gaat over Brynn, een getalenteerde jonge vrouw die is vervreemd van haar gemeenschap. Ze is eenzaam maar optimistisch, en vindt troost in het huis waar ze is opgegroeid, tot ze wordt gewekt door vreemde geluiden van onmiskenbaar buitenaardse indringers. Wat volgt, is een confrontatie vol actie tussen Brynn en aliens die niet alleen haar toekomst bedreigen, maar haar ook dwingen om haar verleden onder ogen te zien.

TitelNo One Will Save You
Jaar2023
SoortFilm
Duur1 uur en 33 minuten
TaalEngels
CategorieHorror, Sciencefiction, Thriller
RegisseurBrian Duffield
CastKaitlyn Dever, Ginger Cressman, Zack Duhame

Synopsis: Disney+

Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.