‘No Hard Feelings’ met Jennifer Lawrence komt binnenkort naar je eigen thuisbioscoop

Jennifer Lawrence verscheen een paar maanden geleden op het witte doek als de chaotische dertiger Maddie. Als haar auto in beslag genomen wordt, zit ze als Uber-chauffeur diep in de problemen. Gelukkig komt er een wel heel bijzondere deal op haar pad… Benieuwd? De film van de makers van Good Boys heet No Hard Feelings en verschijnt binnenkort al op Pathé Thuis.

→ Meld je nu gratis aan bij Pathé Thuis en kijk je eerste film met tot 60% korting ✅

‘No Hard Feelings’ komt in september naar Pathé Thuis

No Hard Feelings verscheen pas eind juni op het witte doek en toch hebben we nu al een online releasedatum. Al op maandag 4 september kunnen we hem in het aanbod van TVOD-streamingdienst Pathé Thuis verwachten. De film is hier waarschijnlijk eerst te koop en na een aantal weken ook (voor een lagere prijs) te huur.

Als je bij Pathé Thuis een film huurt, heb je 30 dagen de tijd om te beginnen met kijken. Na 48 uur verdwijnt de film vervolgens uit je bibliotheek. Je kunt hem ook kopen, dan blijft de film voor altijd in je bibliotheek staan en kun je hem zo vaak kijken als je wil. Een abonnement afsluiten is in ieder geval niet nodig om naar No Hard Feelings te kijken en als je je nu aanmeldt bekijk je de eerste film met tot 60% korting.

📺 Je vindt een overzicht van alle verwachte titels in onze lijsten met nieuwe films op Pathé Thuis per maand. Ook updaten we wekelijks het artikel met titels die binnenkort op Pathé Thuis zullen verschijnen.

Bijzondere deal in ‘No Hard Feelings’

Maddie heeft twee baantjes om haar ouderlijk huis te behouden, iets waar ze na het overlijden van haar moeder erg op gebrand is. Als één van haar baantjes in gevaar komt zit ze met de handen in het haar, maar dan stuit ze op een opmerkelijke vacature. Rijke ouders zoeken iemand om hun introverte 19-jarige zoon Percy te ‘daten’ en uit zijn schulp te laten kruipen. Lukt dat, dan staat er een beloning te wachten in de vorm van een auto. Maddie besluit te reageren.

Dit is het verhaal van No Hard Feelings, waarin The Hunger Games-actrice Jennifer Lawrence de hoofdrol vertolkt. Ze wordt bijgestaan door Andrew Barth Feldman (High School Musical: The Musical: The Series) als Percy. Kijkers zijn erg over de film te spreken. Zo belonen ze hem met een 6,7 op IMDb en vindt 87% van de kijkers op Rotten Tomatoes het een echte aanrader.

NO HARD FEELINGS – Official Red Band Trailer (HD)

Meer informatie over de film

Jennifer Lawrence speelt de hoofdrol in No Hard Feelings, een scherpe, hilarische komedie waarvoor ze eveneens de productie doet. De regie is in handen van Gene Stupnitsky, die ook Good Boys heeft gemaakt en meegeschreven heeft aan het scenario van Bad Teacher. Wanneer ze op het punt staat om haar ouderlijk huis kwijt te raken, ziet Maddie (Lawrence) een opmerkelijke vacature: rijke helikopterouders zoeken iemand die met hun introverte 19-jarige zoon Percy wil ‘daten’ voordat hij naar de universiteit gaat. Maar Maddie komt er al snel achter dat de stugge Percy zich niet zomaar laat inpakken.

TitelNo Hard Feelings
Jaar2023
SoortFilm
Duur1 uur en 44 minuten
TaalEngels
CategorieKomedie
RegisseurGene Stupnitsky
CastJennifer Lawrence, Andrew Feldman, Laura Benanti, Natalie Morales, Matthew Broderick

Synopsis: Sony Pictures Releasing (via Universal)

Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.