Waar kun je de film ‘No Hard Feelings’ (2023) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film No Hard Feelings (2023) online kijken kunnen. In deze komedie besluit een dertiger op een opmerkelijke vacature te reageren: in ruil voor een auto moet ze de 19-jarige Percy ‘daten’ voordat hij naar de universiteit gaat. Hieronder geven we aan of de film op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Amazon Prime Video, Disney+, HBO Max, Netflix, Pathé Thuis, Viaplay, Videoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je de film ‘No Hard Feelings’ (2023) online kijken?

No Hard Feelings was in juni 2023 in de Nederlandse bioscopen te zien. Hieronder hebben we op een rijtje gezet of en waar je hem online kunt kijken.

✅ Pathé Thuis➡️ Ga direct naar No Hard Feelings bij Pathé Thuis. Deze streamingdienst voegde de film op 4 september 2023 toe aan het aanbod. Als je je nu gratis aanmeldt, dan kijk je je eerste film met tot 60% korting.
⛔️ Amazon Prime VideoDe film is op dit moment niet te streamen met een abonnement op Amazon Prime Video.
⛔️ Disney+Disney+ heeft No hard Feelings niet in haar aanbod opgenomen.
⛔️ HBO MaxNo Hard Feelings is momenteel niet te streamen bij HBO Max.
✔️ NetflixDeze film is sinds kort te zien bij Netflix.
🔜 SkyShowtimeDe film is gedistribueerd door Sony Pictures Releasing via Universal Pictures. Dit zijn filmstudio’s die onderdeel uitmaken van NBCUniversal, wat op zijn beurt weer onder Comcast Corporation valt. De kans is dan ook groot dat dit bedrijf de film zal willen uitbrengen op haar nieuwe streamingdienst SkyShowtime, al is dit nog niet officieel bevestigd.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is de film nu niet te zien.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de film nu niet te vinden.

Verhaal en trailer van ‘No Hard Feelings’ (2023)

Jennifer Lawrence speelt de hoofdrol in No Hard Feelings, een scherpe, hilarische komedie waarvoor ze eveneens de productie doet. De regie is in handen van Gene Stupnitsky, die ook Good Boys heeft gemaakt en meegeschreven heeft aan het scenario van Bad Teacher. Wanneer ze op het punt staat om haar ouderlijk huis kwijt te raken, ziet Maddie (Lawrence) een opmerkelijke vacature: rijke helikopterouders zoeken iemand die met hun introverte 19-jarige zoon Percy wil ‘daten’ voordat hij naar de universiteit gaat. Maar Maddie komt er al snel achter dat de stugge Percy zich niet zomaar laat inpakken.

Streaming informatie over de film

TitelNo Hard Feelings
Jaar2023
SoortFilm
Duur1 uur en 44 minuten
TaalEngels
CategorieKomedie
RegisseurGene Stupnitsky
CastJennifer Lawrence, Andrew Feldman, Laura Benanti, Natalie Morales, Matthew Broderick

Synopsis: Sony Pictures Releasing (via Universal)

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.