NLZIET actiecode in Nederland: zo werkt het

Steeds meer mensen stappen over van de traditionele televisiekanalen naar de online kijkomgeving van NLZIET. Maar omdat veel mensen dit doen, komen bij ons op de redactie ook geregeld vragen binnen over een mogelijke NLZIET actiecode in Nederland. Op deze manier zou het mogelijk zijn om voor een lagere prijs naar alle programma’s van de Nederlandse televisie te kijken, is het idee. In dit artikel leggen we precies uit hoe het werkt en welke actiecodes er nu beschikbaar zijn.

Ga nu naar NLZIET en kijk 14 dagen gratis naar meer dan 200.000 programma’s, series en films van SBS, RTL, NPO en meer ✅

Actiecode voor NLZIET in 2023

NLZIET is de streamingdienst die het mogelijk maakt om met slechts één app naar alle programma’s van de Nederlandse televisie te kijken, of deze nou werden uitgezonden door de NPO, RTL of Talpa Network. Programma’s vooruitkijken, terugkijken of live bekijken behoort allemaal tot de opties. Steeds meer mensen sluiten daarom een abonnement af. Maar kan dit voor een lagere prijs, vraagt men zich af. Als je een nieuw abonnement gaat afsluiten, kun je namelijk het kopje “Heb je een actiecode?” aanklikken. Dat wakkert de interesse natuurlijk aan. Helaas zijn er momenteel geen beschikbare actiecodes in de omloop, voor zover bij onze redactie bekend is.

Dit betekent niet dat je niet kunt besparen op je NLZIET-abonnement. Allereerst is het mogelijk om te starten met een gratis proefperiode van 14 dagen. Mocht je NLZIET dus willen afsluiten voor één programma, serie of film, dan is dit een goede mogelijkheid om hier gratis naar te kunnen kijken. Daarnaast introduceerde NLZIET vanaf dinsdag 14 maart een jaarabonnement waarmee je tot 11% kunt besparen. Voor één jaar ben je namelijk €95,40 kwijt, wat gelijkstaat aan €7,95 per maand, terwijl een maandelijks abonnement je 12 x €8,95 kost. 👉 Claim hier op de officiële website van NLZIET 11% korting door een jaarabonnement af te sluiten.

We laten het in dit artikel uiteraard weten als er in de toekomst andere actiecodes beschikbaar komen waarmee je kunt profiteren van kortingen. Bovendien lees je dat ook altijd op onze social media-kanalen en de website.

NLZIET actiecode gebruiken: zo werkt het

Heb je toch een actiecode weten te bemachtigen? Dan is het wel handig als je weet hoe je deze moet gebruiken om de korting te verzilveren. Volg hiervoor de volgende stappen:

  1. Ga naar de officiële website van NLZIET
  2. Klik op ‘Probeer 14 dagen gratis’
  3. Klik op ‘Heb je een actiecode?’ en voer je actiecode in
  4. Kies voor het geschikte abonnement
  5. Voer je e-mailadres en andere gegevens in, start je abonnement en kijken maar!

Meer informatie over de streamingdienst

Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen rondom dit platform? Je leest allerlei artikelen over nieuwe films, series en programma’s via onze nieuws- en informatiepagina van NLZIET. Belangrijke nieuwtjes delen we ook altijd via je mail en onze social media-kanalen. Zo mis je niks meer!


Afbeelding ter illustratie

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.