NK wielrennen: live kijken op tv en online | 23 juni 2024

Het wielerseizoen is al even uit de startblokken, waardoor fans over de hele wereld weer van allerlei prachtige toernooien kunnen genieten. Na de vele wedstrijden in het buitenland, is het eindelijk weer tijd voor een grote wielerstrijd in Nederland. Veel sportliefhebbers vragen zich af hoe ze alle beelden tijdens de meerdaagse competitie NK Wielrennen op tv en online kijken kunnen op 23 juni 2024. Tijdens het Nederlandse kampioenschap barst de strijd los voor de mannelijke en vrouwelijke profs en wordt duidelijk wie de rood-wit-blauwe trui een jaar lang mag gaan dragen. In dit artikel geven wij aan of deze wedstrijd op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals NetflixAmazon Prime Videodiscovery+Disney+HBO MaxNLZIETVideolandViaplay of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is. Daarnaast lees je welke televisiezender het wielertoernooi eventueel ook vertoont.

Waar kun je de meerdaagse wielerwedstrijd ‘NK Wielrennen’ (op 23 juni 2024) online kijken?

Er zijn nogal wat streamingdiensten in Nederland en sinds een paar jaar worden daar naast films en series ook vaak sportuitzendingen vertoond. Zo ook in het geval van grote wielerwedstrijden. Hieronder vind je precies hoe het zit met het streamen van het NK Wielrennen per videodienst in Nederland. Ook zijn we verder in dit toernooi gedoken en vind je hier alles wat je moet weten over het Nederlands kampioenschap wielrennen, zodat je helemaal op de hoogte bent voordat je begint met kijken.

NLZIET➡️ Ga meteen naar het NK Wielrennen bij NLZIET. Hier kun je via NOS Sport naar beelden van de races van de elite mannen en vrouwen kijken. Als je je nu aanmeldt, dan kijk je de eerste 14 dagen gratis.
⛔️ discovery+Hoewel deze streamingdienst momenteel de uitzendrechten van het wielrennen in Nederland in handen heeft, wordt het NK wielrennen hier niet uitgezonden.
⛔️ Amazon Prime VideoPrime Video, de streamingdienst van Amazon, biedt momenteel geen eigen sportabonnementen met wielerwedstrijden aan in Nederland.
⛔️ Disney+Ook Disney’s videodienst heeft geen mogelijkheid om naar sport als wielrennen te kijken op het moment van schrijven.
⛔️ ESPNVia de vier zenders en het online platform van ESPN kun je onder andere kijken naar voetbal uit de Eredivisie en nog veel meer sport, maar dit wielertoernooi is niet in het aanbod opgenomen.
⛔️ HBO MaxMomenteel kun je geen sport kijken bij HBO Max in Nederland.
⛔️ NetflixBij Netflix kun je dit Nederlands kampioenschap jammer genoeg niet zien.
⛔️ ViaplayIn het aanbod van Viaplay vind je veel sport terug, waaronder Formule 1hockeydarts, Premier League– en Bundesliga-voetbal, maar momenteel zijn wielerwedstrijden er niet te zien.
⛔️ VideolandSportuitzendingen uit de wielerwereld worden door Videoland niet in het aanbod van de streamingdienst opgenomen.

Tv-zenders die de beelden van het NK Wielrennen uitzenden

Op dit moment heeft NOS de uitzendrechten voor het NK Wielrennen in handen. Via het sportkanaal op NPO 1 doen zij rechtstreeks verslag en worden er live beelden uitgezonden van het wielertoernooi. Doordat het nationaal kampioenschap live op tv te volgen is, kun je ook via NLZIET de wedstrijden van de mannelijke en vrouwelijke profs gemakkelijk volgen. 👉 Ga direct naar het NK Wielrennen bij NLZIET. Je kunt nu 14 dagen gratis een abonnement uitproberen.

Meer informatie over het Nederlands kampioenschap per fiets

CompetitieNK Wielrennen / Nederlands kampioenschap
SportWielrennen
DatumZondag 23 juni 2024
Locatie🇳🇱 Arnhem, Gelderland

Afbeelding ter illustratie

Manuela Al
Manuela studeerde Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Naast schrijven houdt ze van alles wat met sport te maken heeft en is ze graag creatief bezig. Ook is ze veel op het voetbalveld te vinden om met haar team zoveel mogelijk wedstrijden te winnen.