NK Veldrijden 2024: live kijken op tv en online | Zondag 14 januari

De toernooien vliegen ons om de oren, waaronder de vele wedstrijden uit het veldrijden. Veel sportliefhebbers vragen zich af hoe ze alle beelden van het NK Veldrijden 2024 op tv en online kijken kunnen op zondag 14 januari 2024. In verschillende leeftijdscategorieën gaan sporters de strijd met elkaar aan om de felbegeerde NK-titels. In dit artikel geven wij aan of de wedstrijden op het moment van schrijven te bekijken zijn op streamingdiensten of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is. Daarnaast lees je welke televisiezender het NK Veldrijden eventueel ook vertoont.

Waar kun je het NK Veldrijden 2024 online kijken op zondag 14 januari 2024?

Er zijn nogal wat streamingdiensten in Nederland en sinds een paar jaar worden daar naast films en series ook vaak sportuitzendingen vertoond. Zo ook in het geval van wedstrijden uit het veldrijden. Hieronder vind je precies hoe het zit met het streamen van het NK Veldrijden per videodienst in Nederland.

NLZIET➡️ Ga meteen naar het NK Veldrijden bij NLZIET. De regionale zender RTV Drenthe zal de gehele wedstrijd van de elite mannen en vrouwen uitzenden. Doordat de races via dit kanaal te kijken zijn, volg je deze ook online via NLZIET. Als je je nu aanmeldt, dan kijk je de eerste 14 dagen gratis.
⛔️ Amazon Prime VideoPrime Video, de streamingdienst van Amazon, biedt momenteel geen eigen sportabonnementen met wedstrijden uit het veldrijden aan in Nederland.
⛔️ discovery+Hoewel deze streamingdienst van veel sporten de uitzendrechten in Nederland in handen heeft, is dit bij het NK Veldrijden niet het geval.
⛔️ Disney+Ook Disney’s videodienst heeft geen mogelijkheid om naar een sport als veldrijden te kijken op het moment van schrijven.
⛔️ ESPNVia de vier zenders en het online platform van ESPN kun je onder andere kijken naar voetbal uit de Eredivisie en nog veel meer sport, maar dit Nederlands Kampioenschap veldrijden is niet in het aanbod opgenomen.
⛔️ HBO MaxMomenteel kun je geen sport kijken bij HBO Max in Nederland.
⛔️ NetflixBij Netflix kun je het NK Veldrijden jammer genoeg niet zien.
⛔️ SkyShowtimeHelaas is het ook niet mogelijk om bij SkyShowtime naar het NK Veldrijden te kijken.
⛔️ ViaplayIn het aanbod van Viaplay vind je veel sport terug, waaronder Formule 1hockeydarts, Premier League– en Bundesliga-voetbal, maar momenteel zijn wedstrijden uit het veldrijden er niet te zien.
⛔️ VideolandSportuitzendingen uit het veldrijden worden door Videoland niet in het aanbod van de streamingdienst opgenomen.
⭕️ NOSHet is tevens mogelijk om hier de online livestream van de NOS te bekijken. Je vindt de wedstrijden op de website en in de app van de omroep.

Tv-zenders die het NK Veldrijden 2024 uitzenden

De wedstrijden van de elite mannen en vrouwen worden live op tv uitgezonden via RTV Drenthe. Omdat de races via deze regionale zender worden vertoond, kun je ze via NLZIET gemakkelijk kijken. Ook de NOS zal highlights van het Nederlands Kampioenschap vertonen en tevens uitzenden via de livestream op de website. 👉 Ga direct naar het NK Veldrijden bij NLZIET. Je kunt nu 14 dagen gratis een abonnement uitproberen.

Meer informatie over het NK Veldrijden 2024

CompetitieNK Veldrijden
SportVeldrijden
DatumZondag 14 januari 2024
LocatieHoogeveen, Drenthe, Nederland

Afbeelding ter illustratie

Manuela Al
Manuela studeerde Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Naast schrijven houdt ze van alles wat met sport te maken heeft en is ze graag creatief bezig. Ook is ze veel op het voetbalveld te vinden om met haar team zoveel mogelijk wedstrijden te winnen.