NK Allround en Sprint: live kijken op tv en online | Schaatsen op 24-25 februari 2024

Voordat het WK Allround en Sprint wordt geschaatst, staat het Nederlands kampioenschap op het programma. Veel sportliefhebbers vragen zich af hoe ze naar het NK Allround en Sprint op tv en online kijken kunnen op 24-25 februari 2024. In dit artikel geven wij aan of dit evenement op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals NetflixAmazon Prime Videodiscovery+Disney+HBO MaxNLZIETSkyShowtimeVideolandViaplay of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is. Daarnaast lees je welke televisiezender het toernooi eventueel ook vertoont.

Waar kun je het NK Allround en Sprint online kijken (op 24-25 februari 2024)?

Er zijn nogal wat streamingdiensten in Nederland en sinds een paar jaar worden daar naast films en series ook vaak sportuitzendingen vertoond. Zo ook in het geval van grote schaatswedstrijden. Hieronder vind je precies hoe het zit met het streamen van het NK Allround en Sprint 2024 per videodienst in Nederland. Je vindt op onze website ook het complete programma met alle tijden terug, zodat jij niks hoeft te missen.

✅ NLZIET➡️ Ga meteen naar het NK Allround en Sprint bij NLZIET. De NOS heeft de uitzendrechten van dit Nederlands kampioenschap in handen. Hierdoor worden de wedstrijden deels uitgezonden via NPO 1. Omdat deze races op tv te zien zijn, zijn ze ook direct online te volgen via NLZIET. Je kijkt nu de eerste 14 dagen gratis.
⛔️ Amazon Prime VideoPrime Video, de streamingdienst van Amazon, biedt momenteel geen eigen sportabonnementen met schaatsen aan in Nederland.
⛔️ Disney+Disney’s videodienst heeft geen mogelijkheid om naar sport als schaatsen te kijken op het moment van schrijven.
⛔️ ESPNVia de vier zenders en het online platform van ESPN kun je onder andere kijken naar voetbal uit de Eredivisie en nog veel meer sport, maar deze schaatswedstrijd is niet in het aanbod opgenomen.
⛔️ HBO MaxMomenteel kun je geen sport kijken bij HBO Max in Nederland.
⛔️ NetflixBij Netflix kun je deze schaatswedstrijd jammer genoeg niet zien.
⛔️ SkyShowtimeDeze gloednieuwe streamingdienst heeft momenteel geen sport in zijn aanbod in Nederland.
⛔️ ViaplayIn het aanbod van Viaplay vind je veel sport terug, waaronder Formule 1hockeydarts, Premier League– en Bundesliga-voetbal, maar momenteel zijn wedstrijden uit het schaatsen er niet te zien.
⛔️ VideolandSportuitzendingen uit het schaatsen worden door Videoland niet in het aanbod van de streamingdienst opgenomen.

Tv-zender die het NK Allround en Sprint uitzendt

Op dit moment heeft de NOS als enige de uitzendrechten in handen van het NK Allround en Sprint op televisie. Hierdoor zijn alle belangrijke wedstrijden te volgen via NPO 1. Omdat die wedstrijden op tv te bekijken zijn, kun je ze online volgen via NLZIET. 👉 Ga direct naar het WK Allround en Sprint 2024 bij NLZIET. Je kunt nu 14 dagen gratis een abonnement uitproberen.

Meer informatie over het NK Allround en Sprint 2024

CompetitieNK Allround en Sprint 2024
SportSchaatsen
DatumZaterdag 24 februari tot en met zondag 25 februari 2024
Locatie🇳🇱 Thialf, Heerenveen, Nederland

Afbeelding ter illustratie

Manuela Al
Manuela studeerde Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Naast schrijven houdt ze van alles wat met sport te maken heeft en is ze graag creatief bezig. Ook is ze veel op het voetbalveld te vinden om met haar team zoveel mogelijk wedstrijden te winnen.