NK Afstanden: live kijken op tv en online | Schaatsen op 28-30 december 2023

Op de valreep van het kalenderjaar kunnen we plaatsnemen voor de buis voor het Nederlands kampioenschap schaatsen. Veel sportliefhebbers vragen zich af hoe ze naar het NK Afstanden op tv en online kijken kunnen op 28-30 december 2023. In dit artikel geven wij aan of deze wedstrijd op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals NetflixAmazon Prime Videodiscovery+Disney+HBO MaxNLZIETSkyShowtimeVideolandViaplay of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is. Daarnaast lees je welke televisiezender het toernooi eventueel ook vertoont.

Waar kun je het ‘Daikin NK Afstanden’ online kijken (op 28-30 december 2023)?

Er zijn nogal wat streamingdiensten in Nederland en sinds een paar jaar worden daar naast films en series ook vaak sportuitzendingen vertoond. Zo ook in het geval van grote schaatswedstrijden. Hieronder vind je precies hoe het zit met het streamen van het Daikin NK Afstanden 2023 per videodienst in Nederland. Je vindt op onze website ook het complete programma van het Nederlands kampioenschap afstanden dit jaar.

✅ NLZIET➡️ Ga meteen naar het Daikin NK Afstanden bij NLZIET. De NOS heeft de uitzendrechten van dit Nederlands kampioenschap in handen. Hierdoor worden de wedstrijden deels uitgezonden via de NPO. Omdat deze races op tv te zien zijn, zijn ze ook direct online te volgen via NLZIET. Je kijkt nu de eerste 14 dagen gratis.
⛔️ Amazon Prime VideoPrime Video, de streamingdienst van Amazon, biedt momenteel geen eigen sportabonnementen met schaatsen aan in Nederland.
⛔️ Disney+Disney’s videodienst heeft geen mogelijkheid om naar sport als schaatsen te kijken op het moment van schrijven.
⛔️ ESPNVia de vier zenders en het online platform van ESPN kun je onder andere kijken naar voetbal uit de Eredivisie en nog veel meer sport, maar deze schaatswedstrijd is niet in het aanbod opgenomen.
⛔️ HBO MaxMomenteel kun je geen sport kijken bij HBO Max in Nederland.
⛔️ NetflixBij Netflix kun je deze schaatswedstrijd jammer genoeg niet zien.
⛔️ SkyShowtimeDeze gloednieuwe streamingdienst heeft momenteel geen sport in zijn aanbod in Nederland.
⛔️ ViaplayIn het aanbod van Viaplay vind je veel sport terug, waaronder Formule 1hockeydarts, Premier League– en Bundesliga-voetbal, maar momenteel zijn wedstrijden uit het schaatsen er niet te zien.
⛔️ VideolandSportuitzendingen uit het schaatsen worden door Videoland niet in het aanbod van de streamingdienst opgenomen.

Tv-zender die de schaatswedstrijd uitzendt

Op dit moment heeft de NOS als enige de uitzendrechten in handen van het NK Afstanden op televisie. Hierdoor zijn alle belangrijke wedstrijden te volgen via NPO 1, NPO 2 of NPO 3. Omdat die wedstrijden op tv te bekijken zijn, kun je ze online volgen via NLZIET. 👉 Ga direct naar het NK Afstanden 2023 bij NLZIET. Je kunt nu 14 dagen gratis een abonnement uitproberen.

Meer informatie over het Daikin NK Afstanden 2023

CompetitieDaikin NK Afstanden 2023
SportSchaatsen
DatumDonderdag 28 t/m zaterdag 30 december 2023
Locatie🇳🇱 Thialf in Heerenveen, Nederland

Afbeelding ter illustratie