Komische Nederlandse film ‘Niks Vreemds Aan’ (2021) staat razendsnel op Pathé Thuis

Ilse Warringa is lekker bezig in de Nederlandse bioscopen! Naast Luizenmoeder – De Film schittert ze namelijk ook vanaf 19 augustus in de Nederlandse komedie Niks Vreemds Aan met onder andere Tina de Bruin, Peggy Vrijens en Loek Peters. Een luttele 10 dagen na de bioscooplancering, op 29 augustus 2021, is deze titel al als Premiumfilm te streamen bij Pathé Thuis.

→ Je kunt je nu gratis aanmelden bij Pathé Thuis

Niks Vreemds Aan (film, 2021) is vanaf 29 augustus 2021 te zien bij Pathé Thuis

De filmwereld is aan het veranderen en dat vertaalt zich in steeds kortere tijden tussen release data van films in de bioscoop en de daaropvolgende online première. Nu kunnen we met veel plezier mededelen dat Andrejs Ekis’ nieuwe komediefilm van Hollandse bodem, Niks Vreemds Aan, al vanaf 29 augustus bij Pathé Thuis te zien is.

Slechts 10 dagen na bioscooprelease al bij Pathé Thuis gelanceerd

Dat is bijzonder snel na de bioscooplancering van 19 augustus. Dit komt doordat Niks Vreemds Aan eerst als zogeheten Premiumfilm te zien zal zijn. Doordat je eerder toegang hebt om de film thuis te bekijken, is de prijs ook wat hoger. Na verloop van tijd komt de film ook beschikbaar voor de reguliere prijs. Hieronder vind je waar Niks Vreemds Aan over gaat en kun je alvast de trailer bekijken om in de stemming te komen.

Verhaal, details en trailer van Niks Vreemds Aan (2021)

Suus houdt van haar doorsnee leven en van haar man Mats, maar weet donders goed dat het vuur in haar huwelijk gedoofd is. In een poging om de passie te doen herleven, meldt ze hen in een spontane opwelling aan voor een swingers-app.

Jaar: 2021
Soort: Film
Categorie: Komedie
Duur: 1 uur en 40 minuten
Regisseur: Andrejs Ekis
Cast: Ilse Warringa, Tina de Bruin, Peggy Vrijens, Loek Peters
Kijken: Bekijk direct bij Pathé Thuis

Meer nieuwe films op Pathé Thuis in augustus

Sinds de heropening van de bioscopen door de coronacrisis, zijn er flink wat titels die sneller op Pathé Thuis verschijnen. In juli waren grote films als Tom & Jerry, The Conjuring: The Devil Made Me Do It en Out of Death al te zien. Vervolgens stonden de toptitels voor augustus ook al in de wachtrij.

Op 2 augustus werd de monsterfilm Godzilla vs. Kong gelanceerd. Verder konden we in augustus genieten van titels als Ammonite (5 augustus), een biografische dramafilm met Kate Winslet. Maar ook de spannende horrorfilm Come Play (9 augustus), de griezelige oorlogsfilm Shadow in the Cloud (25 augustus) en de Marvel-film Black Widow (10 augustus) mogen zeker niet ontbreken in dit lijstje! Een overzicht vind je in de lijst met nieuwe films op Pathé Thuis in augustus 2021.