Komt of staat de film Niks Vreemds Aan (2021) op Netflix?

Niks Vreemds Aan is razend populair! Deze ‘swingende’ Nederlandse film met Ilse Warringa, Loek Peters, Tina de Bruin, Peggy Vrijens, Juvat Westendorp en Frederik Brom schopt het al wekenlang tot de #1-positie in de Pathé Thuis Top 10. Zou je net als veel andere film- en serieliefhebbers graag willen weten of de film ook op Netflix staat of komt in de toekomst? We helpen je in dit artikel met het vinden van het antwoord op de vraag: komt de film Niks Vreemds Aan (2021) op Netflix?

Staat de film Niks Vreemds Aan uit 2021 op Netflix of komt hij er in de toekomst?

⛔️ Deze film is niet te zien in het Nederlandse aanbod van streamingdiensten als Netflix, Amazon Prime Video, Disney+ of Videoland. Op dit moment is ook nog niet bekend of hij in de toekomst wel op één van deze video on demand-platforms zal verschijnen.

Waar kun je deze film wel online bekijken?

✅ Pathé Thuis: Bij deze streamingdienst is de film nu al te huur en te koop. Ga nu naar Niks Vreemds Aan bij Pathé Thuis.

Verhaal, details en trailer van Niks Vreemds Aan

Suus houdt van haar doorsnee leven en van haar man Mats, maar weet donders goed dat het vuur in haar huwelijk gedoofd is. In een poging om de passie te doen herleven, meldt ze hen in een spontane opwelling aan voor een swingers-app.

Jaar: 2021
Soort: Film
Categorie: Komedie
Duur: 1 uur en 40 minuten
Regisseur: Andrejs Ekis
Cast: Ilse Warringa, Tina de Bruin, Peggy Vrijens, Loek Peters