Hiervan ken je de 6 acteurs uit de cast van ‘Niks Vreemds Aan’ (film, 2021)

Het allergrootste kijkcijferkanon op Pathé Thuis is de afgelopen weken de hilarische Nederlandse komedie Niks Vreemds Aan (2021). De ‘swingende’ film met Ilse Warringa, Loek Peters, Tina de Bruin, Peggy Vrijens, Juvat Westendorp en Frederik Brom schopt het al wekenlang tot de #1-positie in de Pathé Thuis Top 10. Ben je benieuwd waar je de cast van kent? Hieronder vind je meer over de filmografie van de acteurs, maar ook aan welke bekende televisieprogramma’s ze recentelijk meededen.

→ Je kunt je nu gratis aanmelden bij Pathé Thuis

6x Hiervan ken je de acteurs uit de cast van ‘Niks Vreemds Aan’ (film, 2021)

1. Ilse Warringa (in de rol van Suus)

Ilse is zonder twijfel één van de grootste en meest hilarische sterren uit de cast van Niks Vreemds Aan. Dikke kans dat je de 46-jarige actrice kent als Juf Ank in de komische serie De Luizenmoeder of de daaropvolgende Luizenmoeder – De Film die pas een paar weken geleden in de bioscoop verscheen. Verder speelde ze al eens met Juvat Westendorp in Onze Jongens, waar ze de rol van Monique op zich nam.

Haar kracht om iedereen altijd te kunnen laten lachen en haar spot-on typetjes zijn ook ontdekt door De TV Kantine, want sinds 2018 mag Warringa daar laten zien wat ze in huis heeft. Zo deed ze onder andere al Ilse DeLange en Heleen van Royen op komische wijze na.

2. Loek Peters (in de rol van Mats)

Allereerst doet Loek Peters natuurlijk dit jaar (voor de tweede keer na zijn eerste deelname in 2014) mee aan het razend populaire survivalprogramma Expeditie Robinson, waardoor zijn gezicht op dit moment erg bekend is voor veel Nederlandse kijkers. De acteur van 47 jaar heeft echter al een behoorlijke filmografie opgebouwd door de jaren heen, waaronder als Berry Reitens in Penoza, als Sibe Dekker in De Geheimen van Barslet en als Dirk in Het Echte Leven. Voor de laatstgenoemde rol werd hij genomineerd voor een Gouden Kalf in de categorie ‘Beste Mannelijke Bijrol’.

Overigens kun je hem naast zijn deelname aan Expeditie Robinson nog van een ander televisieprogramma kennen. Begin dit jaar deed Peters namelijk mee aan het goed bekeken programma De Verraders.

3. Tina de Bruin (in de rol van Lot)

De 45-jarige Tina de Bruin is naast actrice ook cabaretière en is ontzettend goed in het doen van sketches en imitaties. Dat liet ze bijvoorbeeld zien in Kopspijkers, Het Klokhuis en Foute Vriendinnen. Ook deed ze in 2020 mee aan het populaire programma Wie Is De Mol?.

Film- en serierollen die De Bruin op haar naam heeft geschreven zijn onder andere die van Pia in Julia’s Tango, Brechtje in De Slijmfilm & De Nog Grotere Slijmfilm en Coosje van Vliet in Kees & Co. Verder speelde ze bijvoorbeeld nog Paulien in Familie Kruys en Emma Hullegie in het grappige programma Toren C.

4. Juvat Westendorp (in de rol van Illias)

Met zijn dans- en acteerkunsten wist deze Nederlandse acteur van Surinaamse afkomst de afgelopen jaren Nederland te veroveren. Juvat is 32 lentes jong en je kunt hem onder andere kennen van zijn optredens in bekende soapseries. Zo was hij Ardil Baydar in Goede Tijden, Slechte Tijden, Hugo Symor in De Spa en Bas Schippers in Malaika.

Daarnaast heeft hij al tweemaal de rol van Thijs gespeeld in de bloedhete films Onze Jongens & Onze Jongens in Miami en sleepte hij een rol in de wacht als Magiër Gideon in Nachtwacht: de Poort der Zielen. Ook mocht hij dit jaar nog Alex spelen in de nieuwe Netflix-film Just Say Yes. Voor wie er nu nog steeds geen belletje gaat rinkelen en wel naar het populaire televisieprogramma Dream School heeft gekeken in 2020: daar kwam hij langs als choreografiedocent.

5. Peggy Vrijens (in de rol van Daniëlle)

Peggy is 44 jaar geleden geboren in Maastricht en vindt het naast ‘normaal’ acteren ook erg leuk om als stemacteur aan de slag te gaan. Zo sprak ze bijvoorbeeld de stem van Tecna in bij Winx Club en de stem van Sisu bij Raya en de Laatste Draak. Verder speelde ze Oksana Nikolajev in Voetbalvrouwen, Monica in Costa! en Petra Bakker in Flikken Maastricht.

Ook Peggy vindt het leuk om mee te doen aan televisieprogramma’s, want zowel in 2006 als in het jubileumseizoen van 2020 deed zij mee aan Wie Is De Mol?. Daarnaast verscheen ze inmiddels alweer 9 jaar geleden (in 2012) als deelneemster in Expeditie Robinson.

6. Frederik Brom (in de rol van Xander)

De Nederlandse acteur en presentator Frederik Brom uit Leiden speelt Xander in Niks Vreemds Aan, maar dat is zeker niet de eerste keer dat hij in een film of serie te zien was. Zo vertolkte hij de rol van Rick in Alibi en speelde hij Marcel Dubois in Bankier van het Verzet.

Sinds 2019 is de rol van Paardenpiet in het Sinterklaasjournaal voor hem en eerder deed hij mee aan Expeditie Poolcirkel in 2012-2013. Verder heeft hij in meerdere theatergezelschappen gespeeld.

Niks Vreemds Aan (film, 2021) is vanaf 29 augustus 2021 te zien bij Pathé Thuis

De filmwereld is aan het veranderen en dat vertaalt zich in steeds kortere tijden tussen release data van films in de bioscoop en de daaropvolgende online première. Nu is Andrejs Ekis’ nieuwe komediefilm van Hollandse bodem, Niks Vreemds Aan, al sinds 29 augustus bij Pathé Thuis te zien.

Dat is bijzonder snel na de bioscooplancering van 19 augustus. Dit komt doordat Niks Vreemds Aan eerst als zogeheten Premium film te zien was. Doordat je eerder toegang hebt om de film thuis te bekijken, was de prijs ook wat hoger. Inmiddels is hij voor €5,99 als Exclusive film te bekijken. Na verloop van tijd komt de film ook beschikbaar voor de reguliere prijs. Hieronder vind je waar Niks Vreemds Aan over gaat en kun je alvast de trailer bekijken om in de stemming te komen.

Verhaal, details en trailer van Niks Vreemds Aan (2021)

Suus houdt van haar doorsnee leven en van haar man Mats, maar weet donders goed dat het vuur in haar huwelijk gedoofd is. In een poging om de passie te doen herleven, meldt ze hen in een spontane opwelling aan voor een swingers-app.

Jaar: 2021
Soort: Film
Categorie: Komedie
Duur: 1 uur en 40 minuten
Regisseur: Andrejs Ekis
Cast: Ilse Warringa, Loek Peters, Tina de Bruin, Juvat Westendorp, Peggy Vrijens, Frederik Brom
Kijken: Bekijk direct bij Pathé Thuis