Waar kun je de film ‘Nightmare Alley’ (2021) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film Nightmare Alley (uit 2021) online kijken kunnen. Bradley Cooper schittert in de hoofdrol van deze spannende en mysterieuze film van Searchlight Pictures, onderdeel van The Walt Disney Company. In dit artikel geven wij aan aan of deze film op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Netflix, Amazon Prime Video, Disney+, Videoland, Pathé Thuis of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je de film ‘Nightmare Alley’ (2022) online kijken?

Pathé Thuis heeft bekendgemaakt dat de spannende Disney-film Nightmare Alley vanaf woensdag 16 maart te zien zal zijn op de streamingdienst. Opvallend is het gegeven dat Nightmare Alley een film van Searchlight Pictures (onderdeel van The Walt Disney Company) is, maar dat Disney+ zelf nog niet eens heeft laten weten op welke datum de film bij de streamingdienst in première gaat. We hebben echter wel een sterke verwachting dat het op precies dezelfde dag zal zijn, want het bedrijf plant ook gelijktijdige TVOD-releases van al haar andere titels. Zo verschijnt The King’s Man op 23 februari zowel bij Disney+ als bij Pathé Thuis online en staat de muzikale hitfilm West Side Story gepland voor 2 maart op beide streamingdiensten.

✅ Pathé Thuis➡️ Ga direct naar Nightmare Alley bij Pathé Thuis. De film is er vanaf woensdag 16 maart te zien.
▶️ Disney+Naar verwachting zal Disney+ deze film op dezelfde dag als Pathé Thuis in première laten gaan: op 16 maart.
⛔️ NetflixDeze film is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
⛔️ Amazon Prime VideoDe film is op dit moment niet te streamen met een abonnement op Amazon Prime Video.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de film nu niet te vinden.

Verhaal en trailer van ‘Nightmare Alley’ (2021)

Wanneer de charismatische maar onfortuinlijke Stanton Carlisle (Bradley Cooper) bevriend raakt met de helderziende Zeena (Toni Collette) en haar ex-man Pete (David Strathairn) tijdens eens rondreizende kermis, begint eindelijk zijn weg naar succes. Hij gebruikt zijn nieuwverworven kennis om de rijke elite van New York uit de jaren 40 op te lichten. Met de deugdzame Molly (Rooney Mara) loyaal aan zijn zijde, smeedt Stanton een complot om een gevaarlijke zakenman (Richard Jenkins) op te lichten met de hulp van een mysterieuze psychiater (Cate Blanchett) die weleens zijn meest geduchte tegenstander tot nu toe zou kunnen zijn.

Streaming informatie over de film

TitelNightmare Alley
SoortFilm
Jaar2021
Duur2 uur en 29 minuten
CategorieMisdaad, Drama, Mystery, Thriller
MakerGuillermo del Toro
CastBradley Cooper, Cate Blanchett, Willem Dafoe, Toni Collette, Romina Power, Richard Jenkins, Ron Perlman, Rooney Mara, Holt McCallany, Mark Povinelli, Tim Blake Nelson, Mary Steenburgen, David Strathairn, Jim Beaver, Paul Anderson, David Hewlett
IMDb7,2 uit 56.000 stemmen

Synopsis: The Walt Disney Company