Disney-film ‘Nightmare Alley’ (2021) is vanaf maart online te zien

Vorige maand, op 27 januari, verscheen de spannende Disney-film Nightmare Alley voor het eerst in de bioscoop. We zijn er nu achter gekomen dat woensdag 16 maart 2022 de eerste dag zal zijn dat de film met Bradley Cooper online te zien zal zijn. In ieder geval op Pathé Thuis, maar met vrij grote zekerheid ook bij Disney+. De film is gemaakt door Searchlight Pictures, onderdeel van The Walt Disney Company.

→ Ga direct naar Disney+ om naar alle films en series van Disney, Star, Pixar, Marvel, National Geographic en Star Wars te kijken ✅

Pathé Thuis maakt release datum van Disney-film ‘Nightmare Alley’ bekend: woensdag 16 maart 2022

In het overzicht van nieuwe films op Pathé Thuis in maart 2022 is te zien dat er een paar absolute toptitels online verschijnen aankomende maand. Naast de lancering van The Matrix Resurrections, zullen ook onder andere Mijn Vader is een Saucisse en Last Night in Soho hun opwachting maken. Daarnaast heeft de streamingdienst bekendgemaakt dat de spannende Disney-film Nightmare Alley vanaf woensdag 16 maart hier op Pathé Thuis te zien zal zijn.

Naar verwachting ook vanaf dezelfde dag bij Disney+ te zien

Opvallend is het gegeven dat Nightmare Alley een film van The Walt Disney Company is, maar dat Disney+ zelf nog niet eens heeft laten weten op welke datum de film bij de streamingdienst in première gaat. We hebben echter wel een sterke verwachting dat het op precies dezelfde dag zal zijn, want het bedrijf plant ook gelijktijdige TVOD-releases van al haar andere titels. Zo verschijnt The King’s Man op 23 februari zowel bij Disney+ als bij Pathé Thuis online en staat de muzikale hitfilm West Side Story gepland voor 2 maart op beide streamingdiensten.

Nightmare Alley (film, 2021): verhaal, informatie en trailer

Wanneer de charismatische maar onfortuinlijke Stanton Carlisle (Bradley Cooper) bevriend raakt met de helderziende Zeena (Toni Collette) en haar ex-man Pete (David Strathairn) tijdens eens rondreizende kermis, begint eindelijk zijn weg naar succes. Hij gebruikt zijn nieuwverworven kennis om de rijke elite van New York uit de jaren 40 op te lichten. Met de deugdzame Molly (Rooney Mara) loyaal aan zijn zijde, smeedt Stanton een complot om een gevaarlijke zakenman (Richard Jenkins) op te lichten met de hulp van een mysterieuze psychiater (Cate Blanchett) die weleens zijn meest geduchte tegenstander tot nu toe zou kunnen zijn.

TitelNightmare Alley
SoortFilm
Jaar2021
Duur2 uur en 29 minuten
CategorieMisdaad, Drama, Mystery, Thriller
MakerGuillermo del Toro
CastBradley Cooper, Cate Blanchett, Willem Dafoe, Toni Collette, Romina Power, Richard Jenkins, Ron Perlman, Rooney Mara, Holt McCallany, Mark Povinelli, Tim Blake Nelson, Mary Steenburgen, David Strathairn, Jim Beaver, Paul Anderson, David Hewlett
IMDb7,2 uit 56.000 stemmen
NIGHTMARE ALLEY | Official Trailer | Searchlight Pictures

Synopsis: Disney

Wij zijn gek op het streamen van films, series, sport, podcasts en luisterboeken. Jij ook? Volg ons dan via onze website en social media kanalen voor het laatste nieuws over de beste content op de streamingdiensten in Nederland.