Wanneer komt ‘The Night Agent’ seizoen 2 op Netflix?

Netflix wordt al dagen gedomineerd door de actieserie The Night Agent. Mensen streamen de serie massaal én zijn er ook nog eens ontzettend enthousiast over, dus dat er veel vraag is naar een vervolg staat buiten kijf. Maar komt er een The Night Agent seizoen 2 op Netflix? En wanneer dan? In dit artikel vind je alle informatie die we tot nu toe weten.

Komt er een ‘The Night Agent’ seizoen 2?

The Night Agent is ontzettend populair en is in tientallen landen al dagenlang de best bekeken serie, maar betekent dit ook meteen dat er een tweede seizoen komt?

In eerste instantie leken de kansen klein. Immers, The Night Agent werd aangekondigd als limited series én is gebaseerd op het gelijknamige boek van Matthew Quirk, dat ook nooit een vervolg gekregen heeft. Toch heeft de populariteit van seizoen 1 geholpen, want Netflix heeft zojuist bekendgemaakt dat er een vervolg gaat komen. Leuk!

Showrunner Shawn Ryan sprak eerder al met Deadline over het succes van de serie en het mogelijke vervolg. Tijdens dit interview liet hij weten dat hij een tweede seizoen erg zag zitten. Sterker nog, voordat de serie in productie ging werd er al gesproken over het maken van meerdere seizoenen, maar die zouden dan wel iedere keer een ander verhaal vertellen. Over of de populariteit van seizoen 1 hier iets aan verandert en hoe het tweede seizoen er dan precies uit gaat zien, is nog niks naar buiten gebracht.

🗣️ “Als we succesvol genoeg zijn om meerdere seizoenen te mogen maken van Netflix, dan denk ik dat er een hele nieuwe wereld gecreëerd gaat worden waarin we maar een paar personages uit het huidige seizoen gaan terugzien.”
– Showrunner Shawn Ryan

Wanneer komt ‘The Night Agent’ seizoen 2 op Netflix Nederland?

We weten nog niet wanneer we naar het tweede seizoen kunnen gaan kijken, al heeft Netflix wel al laten weten dat we minstens tot 2024 geduld moeten hebben. Uiteraard houden we je altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes en hoor je het direct van ons via je mail en onze social media-kanalen als de streaminggigant ons een meer informatie geeft.

📺 Je vindt een overzicht van alle verwachte titels in onze lijsten met nieuwe films en series op Netflix per maand. Ook updaten we wekelijks het artikel met titels die binnenkort op Netflix zullen verschijnen.

Waar gaat het verhaal van ‘The Night Agent’ over?

Een waakzame FBI-agent heeft nachtdienst bij een noodnummer en krijgt een telefoontje waarmee hij in een gevaarlijke samenzwering rond een mol in het Witte Huis belandt.

TitelThe Night Agent
Jaar2023
SoortSerie
Duur1 seizoen
TaalEngels
CategorieMystery, Thriller
IMDb7,7 uit 12.000 stemmen
MakerShawn Ryan
CastGabriel Basso, Luciane Buchanan, Hong Chau, D.B. Woodside, Fola Evans-Akingbola, Sarah Desjardins, Eve Harlow, Phoenix Raei, Enrique Murciano

Veelgestelde vragen


Synopsis: Netflix

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.