Kijkers lyrisch over nieuwe actieserie op Netflix: “In één weekend uitgekeken”

Afgelopen donderdag voegde Netflix de gloednieuwe actieserie The Night Agent toe en inmiddels weten we dat de streaminggigant hiermee een gigantische hit te pakken heeft. Niet alleen wordt de serie massaal gestreamd en is het in tientallen landen al sinds de lancering de best bekeken titel (boven toppers als Shadow & Bone en Love is Blind), ook is het een absolute aanrader. Dit blijkt althans uit de reacties van kijkers, die bijna uitsluitend positief zijn.

📲 Let op: Wil jij op de hoogte blijven van het laatste nieuws en kijktips delen met andere liefhebbers van films en series? → Sluit je direct aan bij de Streamwijzer Community op WhatsApp 😎

Gloednieuwe actieserie ‘The Night Agent’ domineert Netflix

Op donderdag 23 maart arriveerde The Night Agent op Netflix. Deze serie wordt door sommige kijkers “de nieuwe 24 genoemd en hoewel we Kiefer Sutherland niet terugzien heeft het hoofdpersonage wel de toepasselijke naam Peter Sutherland gekregen. Hij is een beginnende FBI-agent die werkzaam is in de kelder van het Witte Huis. Daar staat een telefoon die nooit overgaat… totdat dat ineens wel gebeurt.

Zo komt hij terecht in een web van samenzweringen die het hele land bedreigen, en dit levert dus een heerlijke spannende serie op. Kijkers zijn er erg over te spreken en belonen de titel met een 7,7 op IMDb (uit ruim 7.100 stemmen) en een Average Audience Score op Rotten Tomatoes van 83%. En goed nieuws: Netflix heeft ook al een tweede seizoen aangekondigd!

Fan van dit soort series? Bekijk ook 24 op Disney+ 🍿

Reacties van kijkers zijn enorm positief: “Wat een geweldige serie”

Hieronder vind je een greep uit de reacties van kijkers op social media en die zijn overwegend positief. Zo laten veel mensen weten dat ze door de serie heen vlogen en het ontzettend bingewaardig is.

Bekijk hieronder direct de trailer

Ben jij nog niet begonnen aan deze geweldige actieserie? Neem dan vooral een kijkje bij de trailer hieronder of bekijk The Night Agent snel op Netflix.

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.