Dit zijn de 5 nieuwste films op Pathé Thuis (26 september – 2 oktober 2022)

Benieuwd wat de 5 nieuwste populaire films van Pathé Thuis zijn op dit moment? De streamingdienst voegt dagelijks nieuwe titels toe, maar laat ook weten naar welke films het meest wordt gekeken. In dit overzicht vind je de Top 5 van nieuwste films op Pathé Thuis in week 39 van 2022 (26 september – 2 oktober) met het verhaal en de trailer erbij.

→ Meld je nu gratis aan bij Pathé Thuis en kijk je eerste film met tot 60% korting ✅

5x Nieuwste populaire films op Pathé Thuis in week 39 (2022)

5. Maneater (2022) – maandag 26 september

Na een ongeluk tijdens hun vakantie op een paradijselijk eiland wordt een groep vrienden achtervolgd door een grote haai. Een hele grote haai.

4. Where the Crawdads Sing (2022) – woensdag 28 september

Een vrouw die in de moerassen van het diepe zuiden is opgegroeid, wordt verdachte van de moord op een man met wie ze ooit goed contact had.

3. Silverstar (2022) – donderdag 29 september

De 16-jarige Esmee en het paard Silverstar hebben een bijzondere klik. Esmee komt erachter dat er rare dingen gebeuren rondom de manege en ziet geen andere optie dan met het paard op de vlucht te slaan.

2. Zwanger & Co (2022) – donderdag 29 september

Vier zwangerschappen, (bijna) moeders, vaders en (overgroot) opa’s; allemaal in één familie. Van twintigers die er onbezonnen aan beginnen, tot een moeder met empty-nest syndroom die er alles aan wil doen om nog een keer te kunnen genieten.

1. The Contractor (2022) – vrijdag 30 september

Na onvrijwillig uit de marine te zijn ontslagen, tekent James bij een geheime militaire organisatie. Als hij en zijn team naar Berlijn reizen wordt het volledige team uitgeschakeld. Het is aan James uit te zoeken wie hen verraden heeft.

Alle films die op Pathé Thuis verschijnen per maand

Benieuwd welke films elke afgelopen maand op Pathé Thuis zijn verschenen? Dat vind je in het overzicht met nieuwe films op Pathé Thuis per maand. Ook kun je daar alvast vooruit kijken, zodat je van tevoren weet welke nieuwe titels in de planning van de streamingdienst staan.

Volledige aanbod van de streamingdienst

Op Streamwijzer is ook het complete aanbod van Pathé Thuis te vinden. In de tabel vind je dagelijks welke films nieuw op de streamingdienst zijn verschenen.


Synopsissen: Pathé Thuis