Dit zijn de 5 nieuwste films op Pathé Thuis (19-25 september 2022)

Benieuwd wat de 5 nieuwste populaire films van Pathé Thuis zijn op dit moment? De streamingdienst voegt dagelijks nieuwe titels toe, maar laat ook weten naar welke films het meest wordt gekeken. In dit overzicht vind je de Top 5 van nieuwste films op Pathé Thuis in week 38 van 2022 (19-25 september) met het verhaal en de trailer erbij.

→ Meld je nu gratis aan bij Pathé Thuis en kijk je eerste film met tot 60% korting ✅

5x Nieuwste populaire films op Pathé Thuis in week 38 (2022)

5. DC Club van Super-Pets (2022) – maandag 19 september

Als Superman en de rest van de Justice League ontvoerd worden, moet Krypto de Superhond een bonte beestenbende uit het asiel leren om te gaan met hun nieuwe krachten.

4. Wheel of Fortune and Fantasy (2021) – woensdag 21 september

Een onverwachte liefdesdriehoek, een mislukte verleidingsval en een ontmoeting die voortvloeit uit een misverstand. Een verhaal over 3 vrouwen die voor onverwachte keuzes in hun leven staan.

3. Délicieux (2021) – vrijdag 23 september

Terwijl de Franse adel vast blijft houden aan het verleden, laat kok Pierre Manceron zien dat de revolutie aanstaande is en begint in de keuken.

2. Madeleine Collins (2021) – vrijdag 23 september

Judith leidt een dubbelleven: twee geliefden, twee zonen in Frankrijk en een dochter in Zwitserland. Verstrikt in geheimen en leugens beginnen haar levens uiteen te vallen.

1. Nahschuss (2021) – vrijdag 23 september

Het leven van Werner Teske, de laatste man die in 1981 in voormalig Oost-Duitsland werd geëxecuteerd voordat de doodstraf in 1987 definitief werd afgeschaft.

Alle films die op Pathé Thuis verschijnen per maand

Benieuwd welke films elke afgelopen maand op Pathé Thuis zijn verschenen? Dat vind je in het overzicht met nieuwe films op Pathé Thuis per maand. Ook kun je daar alvast vooruit kijken, zodat je van tevoren weet welke nieuwe titels in de planning van de streamingdienst staan.

Volledige aanbod van de streamingdienst

Op Streamwijzer is ook het complete aanbod van Pathé Thuis te vinden. In de tabel vind je dagelijks welke films nieuw op de streamingdienst zijn verschenen.


Synopsissen: Pathé Thuis