Dit zijn de 5 nieuwste films op Pathé Thuis (12-18 september 2022)

Benieuwd wat de 5 nieuwste populaire films van Pathé Thuis zijn op dit moment? De streamingdienst voegt dagelijks nieuwe titels toe, maar laat ook weten naar welke films het meest wordt gekeken. In dit overzicht vind je de Top 5 van nieuwste films op Pathé Thuis in week 37 van 2022 (12-18 september) met het verhaal en de trailer erbij.

→ Meld je nu gratis aan bij Pathé Thuis en kijk je eerste film met tot 60% korting ✅

5x Nieuwste populaire films op Pathé Thuis in week 37 (2022)

5. Ali & Ava (2021) – dinsdag 13 september

Ali en Ava zijn beiden om verschillende redenen eenzaam. Als Ali haar een lift aanbiedt, slaat de vonk meteen over. Er groeit een diepe band tussen hen. Houdt dit ook stand met de littekens van hun verleden?

4. Unhuman (2022) – donderdag 15 september

Tijdens een excursie krijgt de schoolbus van een groep middelbare scholieren een ongeluk. Als onmenselijke schepsels de scholieren in het vizier krijgen, moeten de laatste 7 overlevenden samenwerken om de barbaarse bende uit te schakelen.

3. Belle (2013) – vrijdag 16 september

Dido Elizabeth Belle is een vrouw van gemengd ras. Ondanks de vooroordelen weet ze op te bloeien tot een slimme jonge vrouw en krijgt een relatie met de zoon van een pastoor die voor emancipatie van de slaven is.

2. Belle (2021) – vrijdag 16 september

De 17-jarige Suzu leeft tussen het hedendaagse Japan en de virtuele wereld ‘U’, waarin ze Belle is, een wereldbekende zangeres.

1. Montana Story (2021) – vrijdag 16 september

Deze broer en zus zijn al jaren van elkaar vervreemd. Nu moeten ze terugkeren naar de uitgestrekte ranch waar ze ooit van hielden. Hier worden ze geconfronteerd met een diepe en bittere familie-erfenis…

Alle films die op Pathé Thuis verschijnen per maand

Benieuwd welke films elke afgelopen maand op Pathé Thuis zijn verschenen? Dat vind je in het overzicht met nieuwe films op Pathé Thuis per maand. Ook kun je daar alvast vooruit kijken, zodat je van tevoren weet welke nieuwe titels in de planning van de streamingdienst staan.

Volledige aanbod van de streamingdienst

Op Streamwijzer is ook het complete aanbod van Pathé Thuis te vinden. In de tabel vind je dagelijks welke films nieuw op de streamingdienst zijn verschenen.


Synopsissen: Pathé Thuis