Dit zijn de 5 nieuwste films op Pathé Thuis (15-21 augustus 2022)

Benieuwd wat de 5 nieuwste populaire films van Pathé Thuis zijn op dit moment? De streamingdienst voegt dagelijks nieuwe titels toe, maar laat ook weten naar welke films het meest wordt gekeken. In dit overzicht vind je de Top 5 van nieuwste films op Pathé Thuis in week 33 van 2022 (15-21 augustus) met het verhaal en de trailer erbij.

→ Meld je nu gratis aan bij Pathé Thuis en kijk je eerste film met tot 60% korting ✅

5x Nieuwste populaire films op Pathé Thuis in week 33 (2022)

5. Met Mes (2022) – maandag 15 augustus

Een aangedikte aangifte van diefstal veroorzaakt een kettingreactie van gebeurtenissen.

4. Marokkaanse Bruiloft (2022) – donderdag 18 augustus

Yasmine heeft maar één droom: een succesvol advocaat te worden. Ze werkt er keihard voor, maar haar omgeving maakt zich zorgen om haar vrijgezelle status. Een man vang je nu eenmaal eerder met een kookboek dan met een wetboek.

3. Moloch (2022) – donderdag 18 augustus

Wanneer Betriek in haar huis zonder enige aanleiding wordt aangevallen door een onbekende man, gaat ze op zoek naar een verklaring. Steeds vaker wordt ze geconfronteerd met onheilspellende gebeurtenissen.

2. The Northman (2022) – donderdag 18 augustus

Een Noorse prins, Amleth genaamd, zint op wraak als zijn vader wordt vermoord. Tijdens zijn jacht op de moordenaar, gaat hij door diepe, donkere dalen.

1. Elizabeth (2021) – zondag 21 augustus

Deze documentaire viert de langst-zittende monarch ooit: koningin Elizabeth. Dit jaar zit ze 70 jaar op de troon. We volgen de Queen aan de hand van archiefbeelden, thuisvideo’s en hedendaagse materialen. Van de jaren 30 tot nu.

Alle films die op Pathé Thuis verschijnen per maand

Benieuwd welke films elke afgelopen maand op Pathé Thuis zijn verschenen? Dat vind je in het overzicht met nieuwe films op Pathé Thuis per maand. Ook kun je daar alvast vooruit kijken, zodat je van tevoren weet welke nieuwe titels in de planning van de streamingdienst staan.

Volledige aanbod van de streamingdienst

Op Streamwijzer is ook het complete aanbod van Pathé Thuis te vinden. In de tabel vind je dagelijks welke films nieuw op de streamingdienst zijn verschenen.


Synopsissen: Pathé Thuis