Dit zijn de 5 nieuwste films op Pathé Thuis (8-14 augustus 2022)

Benieuwd wat de 5 nieuwste populaire films van Pathé Thuis zijn op dit moment? De streamingdienst voegt dagelijks nieuwe titels toe, maar laat ook weten naar welke films het meest wordt gekeken. In dit overzicht vind je de Top 5 van nieuwste films op Pathé Thuis in week 32 van 2022 (8-14 augustus) met het verhaal en de trailer erbij.

→ Meld je nu gratis aan bij Pathé Thuis en kijk je eerste film met tot 60% korting ✅

5x Nieuwste populaire films op Pathé Thuis in week 32 (2022)

5. Elvis (2022) – maandag 8 augustus

Baz Luhrmann’s ELVIS | Official Trailer

De man. De legende. De koning van rock & roll: Elvis Presley. Zijn verhaal vanaf zijn jeugd tot zijn status als rock- en filmster in de jaren vijftig. Allemaal terwijl hij een complexe relatie met z’n manager Kolonel Tom Parker onderhoudt.

4. New Order (2020) – dinsdag 9 augustus

New Order - Official Trailer (2021) Michel Franco

In een Mexicaanse stad waar op grote schaal protesten plaatsvinden, bereidt Marianne’s welgestelde familie zich voor op haar huwelijk. Langzaam dringen rebellen de omheinde villa binnen en de avond ontaardt in een totale coup.

3. Bull (2021) – woensdag 10 augustus

Bull - Exclusive Official Trailer (2022) Neil Maskell, David Hayman, Tamzin Outhwaite

Bendelid Bull was ooit een gevreesd man, maar is al tien jaar afwezig in het dorpje waar hij ooit terreur zaaide. Tot nu. Hij is uit op wraak naar zijn voormalige kompanen. Hij wil gerechtigheid én hij gaat op zoek naar zijn vermiste zoon.

2. The Unbearable Weight of Massive Talent (2022) – donderdag 11 augustus

The Unbearable Weight of Massive Talent (2022 Movie) Official Trailer – Nicolas Cage

Een berooide Nick Cage stemt ermee in om op het verjaardagsfeest van de rijke Mexicaanse Javi te verschijnen. Deze is grote fan van Cage én een drugsbaron. Cage werkt zelf als CIA informant en probeert informatie in te winnen over Javi.

1. The Sparks Brothers (2021) – vrijdag 12 augustus

THE SPARKS BROTHERS - Official Trailer - In Theaters June 18

Hoe kan een rockband tegelijkertijd succesvol, ondergewaardeerd èn enorm invloedrijk zijn en toch door velen over het hoofd worden gezien?

Alle films die op Pathé Thuis verschijnen per maand

Benieuwd welke films elke afgelopen maand op Pathé Thuis zijn verschenen? Dat vind je in het overzicht met nieuwe films op Pathé Thuis per maand. Ook kun je daar alvast vooruit kijken, zodat je van tevoren weet welke nieuwe titels in de planning van de streamingdienst staan.

Volledige aanbod van de streamingdienst

Op Streamwijzer is ook het complete aanbod van Pathé Thuis te vinden. In de tabel vind je dagelijks welke films nieuw op de streamingdienst zijn verschenen.


Synopsissen: Pathé Thuis

Wij zijn gek op het streamen van films, series, sport, podcasts en luisterboeken. Jij ook? Volg ons dan via onze website en social media kanalen voor het laatste nieuws over de beste content op de streamingdiensten in Nederland.