Dit zijn de 5 nieuwste films op Pathé Thuis (1-7 augustus 2022)

Benieuwd wat de 5 nieuwste populaire films van Pathé Thuis zijn op dit moment? De streamingdienst voegt dagelijks nieuwe titels toe, maar laat ook weten naar welke films het meest wordt gekeken. In dit overzicht vind je de Top 5 van nieuwste films op Pathé Thuis in week 31 van 2022 (1-7 augustus) met het verhaal en de trailer erbij.

→ Meld je nu gratis aan bij Pathé Thuis en kijk je eerste film met tot 60% korting ✅

5x Nieuwste populaire films op Pathé Thuis in week 31 (2022)

5. Infinite Storm (2022) – maandag 1 augustus

Wanneer een klimmer verstrikt raakt in een sneeuwstorm, ontmoet ze een gestrande vreemdeling. Beiden moeten ze de berg af zien te komen voordat de avond valt…

4. Red Rocket (2021) – maandag 1 augustus

Mike is een voormalig porno-acteur zonder geld. Hij gaat terug naar zijn geboorteplaats in Texas, waar z’n vrouw en schoonmoeder wonen. Hij probeert een normaal gezin te vormen. Dit lukt aardig, tot hij de jonge Strawberry leert kennen…

3. Ennio (2021) – donderdag 4 augustus

Sergio Leone liet hem de muziek voor al zijn films componeren. Quentin Tarantino noemde hem zijn favoriete componist. Hans Zimmer, John Williams, maar ook vele rockgiganten waaronder Dire Straits en Metallica werden door hem geïnspireerd.

2. Last Seen Alive (2022) – donderdag 4 augustus

Wanneer Will zijn (aanstaande) ex-vrouw Lisa naar het huis van zijn schoonouders rijdt, verdwijnt ze op mysterieuze wijze tijdens een stop bij een benzinestation.

1. The Souvenir: Part II (2021) – vrijdag 5 augustus

In de nasleep van haar tumultueuze relatie begint Julie haar beladen liefde voor hem te ontwarren bij het maken van haar afstudeerfilm. Hier sorteert ze de feiten van zijn uitvoerig geconstrueerde fictie.

Alle films die op Pathé Thuis verschijnen per maand

Benieuwd welke films elke afgelopen maand op Pathé Thuis zijn verschenen? Dat vind je in het overzicht met nieuwe films op Pathé Thuis per maand. Ook kun je daar alvast vooruit kijken, zodat je van tevoren weet welke nieuwe titels in de planning van de streamingdienst staan.

Volledige aanbod van de streamingdienst

Op Streamwijzer is ook het complete aanbod van Pathé Thuis te vinden. In de tabel vind je dagelijks welke films nieuw op de streamingdienst zijn verschenen.


Synopsissen: Pathé Thuis