Deze toffe Nederlandse series op Canal+ Series mag je niet missen

Het nieuwe jaar is aangebroken en dat was voor Canal+ Series het uitgelezen moment om een flink aantal Nederlandse series toe te voegen aan hun aanbod. Naast meer dan zestig tv-zenders en Eredivisievoetbal via alle ESPN-kanalen zijn er bij de streamingdienst van tv-aanbieder Canal Digitaal dus weer een hoop nieuwe titels om te bingen. Hieronder zetten we de drie leukste voor je op een rijtje.

→ Meld je nu aan bij Canal Digitaal en kijk gratis de eerste week live en terug naar alle voetbalwedstrijden bij ESPN 1, 2, 3 én 4, bekroonde films & series, 60+ tv-zenders en meer ✅

3x Nederlandse series die nieuw zijn op Canal+ Series

Canal+ Series krijg je gratis bij je Bomvol-, Rijk- of Royaal-pakket van Canal Digitaal. Bij deze streamingdienst vind je meer dan 150 toffe en spannende films en series, waaronder dus heel wat Nederlandse titels. Op 1 januari 2023 heeft de streamingdienst het aanbod uitgebreid met Morten, Exportbaby en nog drie andere leuke series van eigen bodem. Hieronder vertellen we er alles over.

3. Harkum (1 seizoen)

Fan van De Luizenmoeder? In 2019 kwam een van de makers van deze hitserie met het al even hilarische Harkum en ook die mag je zeker niet missen! We volgen in deze komedie het leven van Tom Verweij, de burgemeester van het fictieve Harkum. Als blijkt dat er met gemeentegelden gegokt én gewonnen is, verandert het ingeslapen dorpje ineens van de armste in de rijkste gemeente van het land. Maar hoe lang kan dit goed gaan?

2. I.M. (1 seizoen)

In I.M. komt het gelijknamige boek van Connie Palmen tot leven. De dramaserie volgt het leven van de bekendste schrijfster op het moment dat zij voor het eerst verliefd wordt. De relatie die ze krijgt met verslaggever Ischa Meijer is hartstochtelijk, maar dan komt hij ineens te overlijden. De hoofdrollen worden gespeeld door Wende Snijders (ook bekend als zangeres) en Oogappels-acteur Ramsey Nasr.

1. Riphagen (1 seizoen)

Op Netflix kun je nu Riphagen kijken, een film die gebaseerd is op het leven van Andries ‘Al Capone’ Riphagen. Tijdens de Tweede Wereldoorlog werd hij rijk met het opsporen, afpersen en verraden van Joodse onderduikers. Naast deze film verscheen er in 2017 ook een miniserie over de Amsterdamse crimineel. Gebaseerd op hetzelfde verhaal als de film en ook met Jeroen van Koningsbrugge in de hoofdrol, maar dan een stuk uitgebreider en met extra beeldmateriaal. Een must-see! Je bekijkt het nu op Canal+ Series.

Meer informatie over de streamingdienst

Er zijn dus een hoop toffe series te vinden op Canal+ Series. Je kijkt de eerste week gratis, waarna je vanaf €14,95 per maand al een abonnement hebt. In die prijs zit ook al toegang tot ruim 60 tv-zenders en ESPN Compleet, om ook naar alle Eredivisiewedstrijden te kunnen kijken (plus de Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Europa League, Conference League, grote Amerikaanse sportcompetities als de NBA, NHL, NFL, MLB en nog veel meer).

Op de hoogte blijven van de nieuwste films en series op Canal+ Series? Houd dan vooral onze website in de gaten, ontvang de laatste nieuwtjes via je mail of volg ons op social media. Bovendien geven wij altijd aan wanneer nieuwe films en series verwacht worden in onze wekelijkse Streamwijzer Top 10, dus neem ook zeker eens een kijkje bij die artikelen.


Synopsissen: Canal+ Series

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.