Ontdek de nieuwe Nederlandse dramaserie van de makers van ‘Penoza’ en ‘Het Gouden Uur’

Ben jij ook zo fan van de Nederlandse series Penoza en Het Gouden Uur? Dan hebben we goed nieuws voor je. De makers zijn namelijk bezig met een nieuwe Nederlandse serie. We kunnen alvast verklappen dat deze bomvol actie zal zitten. Maar wat kunnen we nog meer verwachten van de serie?

Lees ook: Top 10 – Kijktips voor de beste films en series elke week 🍿

Nieuwe Nederlandse dramaserie ‘Suga’ in de maak

Na vijf seizoenen en de film Penoza: The Final Chapter moesten we helaas afscheid nemen van de Nederlandse misdaadserie. Gelukkig kwamen de makers al snel met nieuwe series, zoals Anoniem en Het Gouden Uur. Laatstgenoemde is zo populair dat er een tweede seizoen aan zit te komen. Maar de bedenkers zitten niet graag stil, want er is een nieuwe Nederlandse dramaserie in de maak. De serie gaat Suga heten en wordt op de website van het castingbureau Blue Circle omschreven als een meeslepend familiedrama over de kracht van familie, broederschap en de confrontatie met persoonlijke demonen.

📺 Op de hoogte blijven van de nieuwste films en series op de Nederlandse televisie? Houd dan vooral onze website in de gaten, laat je informeren via je mail of volg ons op social media.

Verhaal van ‘Suga’

De naam van de serie verwijst naar het hoofdpersonage. Wanneer SUGA de voorzitter van een beruchte motorclub onverwachts wordt vrijgelaten uit de gevangenis wordt hij geconfronteerd met het verraad van zijn broers. Hij moet vechten voor zijn leven en dat van zijn familie terwijl hij zijn nieuw gevonden spiritualiteit probeert te combineren met de weerstand die hij ervaart van degenen die hem hebben verraden: de Ierse maffia, een kleine MC en wetshandhavers. We kunnen dus waarschijnlijk veel actie verwachten van de nieuwe Nederlandse dramaserie.

Wanneer verschijnt de nieuwe Nederlandse serie?

Nu ben je uiteraard benieuwd wanneer we de afleveringen van de nieuwe Nederlandse dramaserie kunnen verwelkomen. Op dit moment zijn de makers druk bezig met de opnames. Daarvoor worden overigens nog figuranten voor gezocht, zo is te lezen op de website van Blue Circle. De release datum is dus nog niet bekend. Uiteraard houden we je altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes via onze social media kanalen en via je mail.


Synopsis: Blue Circle Casting

Manuela Al
Manuela studeerde Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Naast schrijven houdt ze van alles wat met sport te maken heeft en is ze graag creatief bezig. Ook is ze veel op het voetbalveld te vinden om met haar team zoveel mogelijk wedstrijden te winnen.