Deze gloednieuwe Nederlandse actiefilm staat vanaf vandaag op Netflix

Er staat vanaf vandaag een spectaculaire Nederlandse actiefilm naar Netflix die je zeker weten nog niet gezien hebt. De film is namelijk ontwikkeld door de streaminggigant en heeft dus geen bioscooppremière gehad. De gloednieuwe misdaadthriller met Holly Mae Brood in de hoofdrol heet The Takeover en is sinds 1 november 2022 te zien.

Netflix’ derde Nederlandse Original heet ‘The Takeover’

The Takeover is de derde Nederlandse speelfilm die door Netflix gemaakt is, na de Undercover-prequel Ferry en Forever Rich. Holly Mae Brood kruipt in deze actiethriller in de rol van ethische hacker Mel Bandison. Tijdens een klus legt zij per ongeluk een internationaal crimineel netwerk plat. Opeens wordt ze op de hielen gezeten—niet alleen door de criminelen, maar ook door de politie. De enige bij wie ze terechtkan is Thomas Deen (Géza Weisz), een mislukte blind date van een tijdje geleden.

Naast Brood en Weisz spelen ook Undercover-acteur Frank Lammers en Mocro Maffia’s Whalid Benmbarek grote rollen. Het scenario is van de hand van onder meer Tijs van Merle, die eerder de razendpopulaire Netflix-serie Dirty Lines maakte. Ook de trailer, die je hieronder bekijkt, ziet er veelbelovend uit.

‘The Takeover’ is vanaf 1 november te zien op Netflix

The Takeover met Holly Mae Brood is sinds dinsdag 1 november 2022 te zien op Netflix. Bij de streaminggigant kun je ook de eerdergenoemde Nederlandse Netflix Originals bekijken.

Bekijk Holly Mae Brood nu ook in Vals op HBO Max

Meer informatie over de film

Een ethische hacker wordt beschuldigd van moord na het ontdekken van een privacyschandaal. Ze probeert de politie te ontwijken en de criminelen op te sporen die haar chanteren.

TitelThe Takeover
Jaar2022
SoortFilm
Duur1 uur en 28 minuten
TaalNederlands
CategorieActie, Misdaad
MakersAnnemarie van de Mond, Hans Erik Kraan, Tijs van Marle
CastHolly Mae Brood, Geza Weisz, Frank Lammers, Susan Radder, Walid Benmbarek, Noortje Herlaar

Synopsis: Netflix

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.