Nieuwe Natuurserie Netflix | Our Planet 4K (Natuurdocumentaire)

De prachtige nieuwe natuurserie op Netflix (Our Planet) staat vanaf 5 april online in Nederland. De natuurdocumentaire is een serie van 8 afleveringen die exclusief op Netflix te zien is. Het is alsof je 8 losse keren een natuurfilm kijkt, ingesproken door de legendarische David Attenborough. Fans van David Attenborough vinden hier al zijn films en series.

Our Planet Netflix Trailer

Tijdens de Super Bowl heeft Netflix maar 1 trailer uitgebracht. Nee, dat was niet van Oscar nominatie ROMA of van het populaire Suits. Het was de trailer van Our Planet, de gloednieuwe Netflix natuurserie die 5 april van dit jaar over de hele wereld op de streamingdienst komt! Fans van David Attenborough vinden hier al zijn films en series.

Netflix Aanbod

Streamwijzer vergelijkt het aanbod van de streamingdiensten in Nederland. Momenteel is er overzicht van films en series op NetflixVideolandZiggo GO Movies & SeriesAmazon Prime Video, Film1, NPO Start Plus en NLZIET. Het aanbod per streamingdienst vind je hier:

Waar gaat de nieuwe natuurserie op Netflix (Our Planet, 2019) over?

De natuurdocumentaire is een serie van 8 afleveringen die exclusief op Netflix te zien is. Het is alsof je 8 losse keren een natuurfilm kijkt, ingesproken door de legendarische David Attenborough.Nieuwe Natuurserie Netflix Our Planet