Deze nieuwe Marvel-films verschijnen in 2024

Er gaat geen jaar voorbij waarin we niet naar een nieuwe uitbreiding van het Marvel Cinematic Universe kunnen kijken. Alle superhelden maken natuurlijk genoeg mee en zitten ook de komende maanden niet stil. Daarom vind je hier een overzicht van alle nieuwe Marvel-films in 2024.

→ Meld je nu aan bij Disney+ en krijg ruim 16% korting om naar alle films en series van Pixar, Star, Marvel, National Geographic, Star Wars en Disney te kijken ✅

3x Nieuwe Marvel-films in 2024

3. Deadpool & Wolverine (juli)

We zitten er al een tijdje op te wachten en eindelijk is het zover: Deadpool 3, ook wel bekend als Deadpool & Wolverine, staat op het programma. De film komt op woensdag 24 juli in de bioscoop en wordt een tijdje later op Disney+ verwacht. Zij zetten films soms al na 49 dagen online, dus dat zou betekenen dat je hem misschien al rond 11 september kunt streamen. Het verhaal draait om Deadpool, die terechtkomt in het Marvel Cinematic Universe. En dat gaat voor behoorlijk wat opschudding zorgen… Uiteraard ontbreekt Ryan Reynolds niet in de hoofdrol en hij wordt bijgestaan door Hugh Jackman als Wolverine.

2. Kraven the Hunter (augustus)

Kraven the Hunter heeft in de Marvel Comics mot met Spider-Man. Zijn eigen film speelt zich echter af vóór de grote vete. We duiken in het verleden van Kraven, geboren als Sergei Kravinoff. Hij krijgt na een bijna doodervaring superkrachten en weet zijn jagersinstinct tot in de puntjes te ontwikkelen. In Kraven the Hunter speelt Aaron Taylor-Johnson de hoofdrol en zal je ook Russell Crowe terugzien. De film schittert vanaf donderdag 29 augustus op het witte doek.

1. Venom: The Last Dance (oktober)

👆 Trailer nog niet beschikbaar, beelden van vorige film

Ook Venom keert dit jaar terug. Voor nu is de bioscooprelease van de derde film, Venom: The Last Dance, op donderdag 24 oktober gepland, dus daar kunnen we alvast naar uitkijken. De trilogie komt hiermee waarschijnlijk tot het einde en het zal dus misschien de laatste keer zijn dat we Tom Hardy in deze iconische rol zien. Details over het plot zijn nog niet bekend.

Films en series die op Disney+ verschijnen per week en maand

Er verschijnen naast nieuwe Marvel-films en -series iedere week ook andere nieuwe titels op Disney+. Benieuwd welke releases er binnenkort op de planning staan? Ga naar het overzicht met nieuwe films en series op Disney+ per maand of bekijk wat er binnenkort naar de streamingdienst gaat komen. Verder kun je je natuurlijk ook altijd aanmelden voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste updates.


Synopsissen: Disney+

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.