La Forêt fans opgelet: nieuwe Franse misdaadserie aangekondigd!

Na het enorm snelle succes van La Forêt volgt binnenkort de productie van een fantasy-crimeserie die zich afspeelt tijdens de Franse Revolutie. Yahoo News melde naar aanleiding van uitspraken van Erik Barmack van Netflix woensdag dat er een alternatieve versie van die opstand worden gepresenteerd waarin het verhaal draait om de uitvinder van de guillotine: Joseph-Ignace Guillotin.

Tot nu toe is over de nieuwe serie het volgende bekend. Na een uitbraak van het ‘blauwe-bloedvirus’ worden meerdere leden van de Franse aristocratie ernstig ziek. Mr. Guillotin is een dokter en vrijmetselaar die naar aanleiding van het ziektedrama op onderzoek uit gaat. Middels deze serie Deze dokter en vrijmetselaar gaat op onderzoek uit, nadat diverse leden van de Franse aristocratie getroffen worden door een ernstige ziekte, het zogenaamde ‘blauwe-bloedvirus‘. Het idee achter de serie is om de Franse Revolutie met een knipoog weer te geven. De opnames van de achtdelige serie zullen volgend jaar beginnen.

Netflix-serie La Forêt staat pas een maand op Netflix en beleeft nu al ongekende populariteit. Kijkers op fora en recensenten prijzen de spannende thriller en geven aan dat de kijker wordt meegetrokken in een gruwelijk maar sterk verhaal. La Forêt nog niet gezien? Heel snel doen! Kijk de trailer hieronder.