Nieuw op Ziggo Movies & Series XL | April 2021

Deze films en series zijn nieuw op Ziggo Movies & Series XL in april 2021! Naast wat nieuw op Ziggo Movies & Series XL komt in april vind je op Streamwijzer ook:

Nieuwe films en series op Ziggo Movies & Series XL in april 2021

→ Je kunt nu 4 maanden met 50% korting naar alle films en series op Ziggo Movies & Series kijken ✅

TitelSoortNieuwSeizoenenIMDbTrailerKijken
War of the WorldsSerie1 aprilSeizoen 1IMDbTrailerKijken
Resident AlienSerie2 aprilSeizoen 1IMDbTrailerKijken
MortenSerie6 aprilSeizoen 1IMDbTrailerKijken
SirenSerie8 aprilSeizoen 3IMDbTrailerKijken
The NeversSerie12 aprilSeizoen 1IMDbTrailerKijken
Mare of EasttownSerie19 aprilSeizoen 1IMDbTrailerKijken

Let op: het gaat hier om een greep uit de nieuwe films en series op Ziggo Movies & Series in april 2021. De komst van deze titels is reeds bekend gemaakt, maar mogelijk volgen er binnenkort meer titels. Daarnaast zijn deze films en series beschikbaar in het pakket Movies & Series XL, maar kan het dat sommige titels in pakket Movies & Series L of pakket Movies & Series niet beschikbaar zijn. Bekijk alle informatie over de Ziggo Movies & Series pakketten hier op de officiële website van Ziggo.


Op de Instagram, Twitter en Facebook pagina van Streamwijzer kom je als eerste te weten welke films en series nieuw op Ziggo Movies & Series, Netflix, Disney+ en de rest van de streamingdiensten komen of verdwijnen.


  1. Welke films en series zijn nieuw op Ziggo Movies & Series XL in april?

    In deze lijst vind je alle nieuwe films en series op Ziggo Movies & Series XL in april 2021. Onder andere verschijnt seizoen 1 van The Nevers op de streamingdienst, maar ook seizoen 3 van Siren en seizoen 1 van Mare of Easttown komen online.

  2. Welke films en series waren vorige maand nieuw op Ziggo Movies & Series XL?

    Vorige maand verschenen onder andere seizoen 1-2 van Agatha Christie’s Marple, seizoen 1 van Transplant en seizoen 1 van We Hunt Together online.

  3. Welke films en series komen er volgende maand nieuw op Ziggo Movies & Series XL?

    Volgende maand worden er weer heel wat mooie nieuwe films en series verwacht op Ziggo Movies & Series XL. Het volledige overzicht vind je binnenkort op Streamwijzer.