Nieuw op Ziggo GO Movies & Series | Februari & Maart 2019

De volgende films en series komen nieuw op Ziggo GO Movies en Series in de maanden februari en maart van 2019. In dit artikel vind je ook de verschillen tussen Movies & Series L en XL en het aanbod. Zitten hier gave films tussen en heb je geen Ziggo GO Movies & Series? Je vindt ze hier.

Films en series nieuw op Ziggo GO Movies & Series in februari & maart 2019

TitelJaarSeizoenenIMDbVerschijndatumOpmerking
Scandal2012Seizoen 1-77.804/02/2019 
Song of Parkland Film 08/02/2019 
Billions2016Seizoen 48.418/02/2019Exclusief op Ziggo Movies & Series
United Skates2018Film8.319/02/2019 
O.G.2018Film6.525/02/2019Exclusief op Ziggo Movies & Series
Secrets & Lies2015Seizoen 1-27.704/03/2019 
Springvloed2016Seizoen 1-27.506/03/2019Exclusief op Ziggo Movies & Series
The Good Doctor2017Seizoen 18.308/03/2019 
Intelligence2014Seizoen 17.018/03/2019 
Inventor: Out for Blood in Silicon Valley2019Film7.319/03/2019 
Deadly Class2018Seizoen 18.325/03/2019Exclusief op Ziggo Movies & Series
Stress with Sanjay Film 26/03/2019 

Billions Seizoen 4

Paul Giamatti en Damian Lewis (Homeland) spelen de hoofdrollen in dit complexe drama over de politiek in de financiële wereld van New York. De gewiekste en slimme U.S. advocaat Chuck Rhoades (Giamatti) en de briljante, ambitieuze hedgefund koning Bobby “Ax” Axelrod (Lewis) gaan de strijd met elkaar aan waarbij ze beiden al hun slimmigheden, macht en invloed gebruiken om de strijd te winnen. De inzet loopt tot in de miljarden in deze provocerende serie. Alleen bij Ziggo, ook seizoen 1-3.

Springvloed Seizoen 1-2

Van de makers van The Bridge. Het tweede seizoen van Springvloed gaat verder na het succesvolle eerste deel. Een moord in Stockholm op een douanebeambte, geënsceneerd als zelfmoord, houdt verband met een brutale moord op een blinde vrouw in Marseille. De moorden raakt zowel Olivia als Abbas persoonlijk. Mette Olsäter krijgt de zaak toegewezen en vraagt Tom Stilton om hulp.

Deadly Class Seizoen 1

De donkere serie Deadly Class van The Russo Brothers speelt zich af in de late de jaren ’80, en volgt een dakloze tiener die wordt gerekruteerd voor een legendarische elite privéschool waar de grootste misdaadfamilies ter wereld hun volgende generaties naartoe sturen. Het behoud van zijn morele waarden blijkt van levensbelang tijdens deze meedogenloze opleiding.

Scandal Seizoen 1-7

Scandal is een spannende Amerikaanse dramaserie. Het verhaal draait om Olivia Pope, een voormalig White House Communications Director die haar eigen crisismanagementbureau begint. Samen met haar team probeert ze het publieke imago van de (politieke) elite in Washington en daarbuiten te beschermen en zorgt ze ervoor dat al die geheimen en schandalen het daglicht niet zien.

The Good Doctor Seizoen 1

Van de maker van HOUSE. Shaun Murphy is een briljante jonge chirurg met autisme en het Savant syndroom. Hij wordt aangenomen in het medisch team van een prestigieus ziekenhuis. Hoofdrolspeler Freddie Highmore ontving voor zijn rol in The Good Doctor een Golden Globe-nominatie.

Secrets & Lies Seizoen 1-2

Een detective richt zich op de hoofdverdachte in een moordzaak; maar iedereen heeft iets te verbergen… Wanneer Ben Crawford zoals elke ochtend een eindje gaat joggen, ontdekt hij het levenloze lichaam van zijn vierjarige buurjongen Tom Murphy. Het nieuws verspreidt zich al snel en detective Cornell besluit Ben te ondervragen. Al snel wordt Ben hoofdverdachte in de zaak. Terwijl Cornell op zoek gaat naar feiten staat het leven van Ben op z’n kop en hij doet er alles aan om zijn onschuld te bewijzen.

Intelligence Seizoen 1

Een hightech intelligence-medewerker met een supercomputer-microchip in zijn brein, helpt een cyberveiligheidsagentschap van de elite bij speciale missies.

O.G.

HBO film met Jeffrey Wright in de hoofdrol. De Westworld-acteur kruipt in de huid van gevangene Louis die een straf van 24 jaar in een zwaar bewaakte gevangenis heeft uitgezeten. Hij staat op het punt te worden vrijgelaten en ziet een onzekere toekomst tegemoet buiten de vertrouwde gevangenis. Als hij een andere gevange, Beech, onder zijn hoede neemt, zet hij zijn vrijheid op het spel.

Verschillen Ziggo GO Movies & Series L en XL

In de rapportage van Streamwijzer spreken we Ziggo GO Movies en Series XL pakket gezien de volledigheid van de films en series die in dat pakket aangeboden worden. Hier leggen we het verschil uit tussen de drie beschikbare pakketten.

Ziggo GO Movies en Series zit standaard bij de Alles-in-1 pakketten. Dat zijn de pakketten Ziggo Complete en Max. Als je los Ziggo GO Movies en Series wilt kost dat EUR 6,95 per maand.

Ziggo Movies & Series L is enkel beschikbaar voor klanten van Vodafone en Ziggo. Dit pakket heeft naast honderden series en films ook exclusief alle topseries en films van HBO. Dit zijn bijvoorbeeld de volgende series:

  • Game of Thrones
  • Band of Brothers
  • Westworld
  • True Detective
  • Big Little Lies
  • The Sopranos
  • … en nog veel meer!

Ziggo Movies & Series XL is het meest complete pakket dat je kan nemen bij Ziggo. Naast de honderden series en films, inclusief het eerdergenoemde HBO aanbod, krijg je meer dan 50 extra zenders (waarvan 10 kinderzenders). Ziggo Movies & Series XL krijg je bij het Alles-in-1 pakket Ziggo Max. Dit kost los EUR 11,95 per maand.

Ziggo GO Movies & Series Aanbod

Het volledige online aanbod van alle streamingdiensten in Nederland is te vinden in de categorie online. Als je op zoek bent naar de films en series van Netflix vind je die in het Ziggo GO Movies & Series aanbod. Ook vind je op Streamwijzer het Netflix aanbod, Videoland aanbod en Amazon Prime Video Nederland aanbod.