Nieuw op Videoland | Maart 2023

Deze films en series zijn nieuw op Videoland in maart 2023! Voor elke film of serie is de titel, het seizoen, de IMDb pagina, de verschijndatum, de trailer en een link naar Videoland bijgevoegd.

Nieuwe films en series op Videoland in maart 2023

Het onderstaande overzicht van films en series wordt door Videoland in maart uitgebracht. Dit zijn de highlights, maar in de loop van de maand kan het video on demand-platform meer titels online zetten. Alle films en series die op de streamingdienst staan vind je in het overzicht van het Videoland aanbod en je kunt alvast vooruit kijken in het overzicht met films en series die per maand op de streamingdienst verschijnen.

TitelDatumSoortSeizoenenCategorieIMDbTrailer
De Bachelorette2 maartSerieS2 Afl. 6DatingshowIMDbTrailer
De Bachelorette9 maartSerieS2 Afl. 7DatingshowIMDbTrailer
De Bachelorette16 maartSerieS2 Afl. 8DatingshowIMDbTrailer
De Bachelorette23 maartSerieS2 Afl. 9DatingshowIMDbTrailer
De Bachelorette30 maartSerieS2 Afl. 10DatingshowIMDbTrailer

Let op: dit overzicht is voorlopig. Videoland kan te allen tijde beslissen om de lancering van specifieke titels uit te stellen, naar voren te halen of af te gelasten.

Op de Instagram, Twitter en Facebook pagina van Streamwijzer kom je als eerste te weten welke films en series nieuw op Videoland, Netflix, Disney+ en de rest van de streamingdiensten komen of verdwijnen.


  • Welke films en series zijn nieuw op Videoland in maart 2023?

    In deze lijst vind je alle nieuwe films en series op Videoland in maart 2023. Onder andere verschijnen nieuwe afleveringen van het tweede seizoen van De Bachelorette en meer titels online.

  • Welke films en series verdwijnen deze maand van Videoland?

    Helaas komen er niet alleen maar nieuwe titels online op Videoland, want er verdwijnen ook meerdere films en series. Het volledige overzicht vind je op de pagina met het verdwijnsein van Videoland.