Video: nieuwe sport, films en series op Viaplay in najaar 2022

In de gloednieuwe bovenstaande video heeft de streamingdienst Viaplay bekendgemaakt welke nieuwe films, series en sportuitzendingen online zullen verschijnen in het najaar van 2022. De showreel vertoont een selectie van de highlights, waaronder het PDC WK Darts 2023, de realityserie Nederlandse Powervrouwen, seizoen 2 van Gangs of London, seizoen 10 van Below Deck en nog heel veel meer.

Meld je nu aan bij Viaplay en krijg gratis F1 TV Pro in een lidmaatschap met alle sporten (Formule 1, darts, voetbal, etc.), films en series ✅

Overzichten van nieuwe films, series en sportuitzendingen op Viaplay

Bij Streamwijzer houden we je graag op de hoogte van updates in het aanbod van Viaplay. Zo vind je via de homepage altijd het laatste nieuws over de nieuwste toevoegingen van films, series en sport. Daarnaast kun je onze pagina nieuw op Viaplay deze maand in de gaten houden voor extra overzichten en schrijven we in de tabel binnenkort op Viaplay op waar je alvast naar uit kunt kijken.

Verder kun je ook buiten onze website terecht voor meer updates over deze streamingdienst, want in de Facebookgroep met Viaplay-kijkers wissel je kijktips met andere abonnees uit. Alvast heel veel plezier gewenst!

Viaplay in Nederland

Afbeelding: Viaplay Group