Nieuw op Viaplay | Maart 2023

Deze films, series en sportuitzendingen zijn nieuw op Viaplay in maart 2023. Voor elk van de nieuwkomers is de titel, de categorie, de IMDb pagina, de verschijndatum, de trailer en een link naar Viaplay bijgevoegd.

Meld je nu aan bij Viaplay en kijk met 34% korting onbeperkt naar alle sporten (Formule 1, darts, voetbal, etc.), films en series ✅

Nieuwe films, series en sporten op Viaplay (maart 2023)

Het onderstaande overzicht van films, series en sportuitzendingen wordt in ieder geval in maart uitgebracht op Viaplay (aanpassingen voorbehouden). De streamingdienst zal hier meer titels aan toevoegen en deze zullen vervolgens worden vertoond staat in het overzicht van het Viaplay aanbod in Nederland.

TitelNieuwKijkenSoortJaarSeizoenenCategorieIMDbTrailer
F1 Grand Prix van Bahrein5 maartKijkenSportFormule 1Sport
F1 Grand Prix van Saoedi-Arabië19 maartKijkenSportFormule 1Sport

Let op: dit overzicht is voorlopig. Viaplay kan te allen tijde beslissen om de lancering van specifieke titels uit te stellen, naar voren te halen of af te gelasten.


Op de Instagram, Twitter en Facebook pagina van Streamwijzer kom je als eerste te weten welke films, series en sportuitzendingen nieuw op Viaplay komen of juist verdwijnen.


  • Welke films, series en sportuitzendingen zijn nieuw op Viaplay in maart 2023?

    In deze lijst vind je alle nieuwe films, series en sporten op Viaplay in maart 2023. Onder andere begint het nieuwe Formule 1-seizoen weer en worden er nog meer titels uitgezonden op de streamingdienst deze maand.

  • Welke films, series en sportuitzendingen kwamen/komen er vorige en volgende maanden nieuw op Viaplay?

    Op Streamwijzer vind je steeds een volledig overzicht van nieuwe films, series en sporten op Viaplay per maand, waardoor je kunt vinden welke nieuwe titels online zijn verschenen en zullen komen op de streamingdienst.