Nieuw op Viaplay | Juli 2023

Als abonnee van Viaplay ben je natuurlijk benieuwd welke films, series en sportuitzendingen je kunt verwachten in het aanbod. In elk van deze drie categorieën vind je daarom hier wat er nieuw op Viaplay in juli 2023 is.

Inhoudsopgave – Klik om te springen op deze pagina 👇
🍿 Drie highlights: nieuwe film, serie en sport deze maand
📝 Lijsten met meer nieuwe releases op de streamingdienst in juli 2023
📺 De nieuwste kijktips op andere streamingdiensten in Nederland

Drie highlights: nieuwe film, serie en sport op Viaplay in juli 2023

Hieronder lichten we drie nieuwe titels uit met trailer en korte toelichting: een serie, een film en een sporthighlight. Mocht je benieuwd zijn naar de releases van vorige of volgende maanden, dan kun je met de onderstaande knoppen navigeren. Daarnaast vind je onder de drie hierna vermelde nieuwkomers ook lijsten met meer titels die in juli 2023 op Viaplay in Nederland verwacht worden.

1. S.W.A.T. (serie, seizoen 5)

De spannende politieserie S.W.A.T. zit bomvol actie en telt inmiddels al zes seizoenen bomvol spektakel. In Nederland lopen we echter een flink stuk achter op de Verenigde Staten. Er zijn namelijk maar liefst drie streamingdiensten waar je naar de serie kunt kijken—hier op Amazon Prime Video en tevens op Videoland en Viaplay—en tóch is op elk van deze videoplatforms alleen seizoen 1 t/m 4 te zien. Binnenkort komt daar bij Viaplay echter verandering in, want op zaterdag 1 juli zal het vijfde seizoen van dit kijkcijferkanon worden gelanceerd.

2. Umma (film, 2022)

Begin jij al te sidderen en beven bij enkel de de gedachte aan het kijken van een horrorfilm of kun je er juist enorm van genieten? Speciaal voor de tweede groep mensen is er een nieuwe titel onderweg naar Viaplay in Nederland: Umma, een film uit 2022 met de geliefde actrice Sandra Oh in de hoofdrol. De film is vanaf zaterdag 1 juli te streamen bij het video on demand-platform en gaat over Amanda en haar dochter. Zij leiden een rustig leven op een Amerikaanse boerderij. Wanneer de overblijfselen van haar moeder uit Korea aankomen, wordt Amanda echter achtervolgd door de angst om in haar eigen moeder te veranderen.

3. Turn (serie, seizoen 1)

Splinternieuw is deze serie niet, maar toch is deze serie absoluut het kijken waard. Check hiervoor alleen al even de beoordeling van kijkers op IMDb: een uitstekende score van 8,1 uit 23.000 stemmen. TURN: Washington’s Spies werd uitgezonden tussen 2014 en 2017 en telt in totaal 4 seizoenen van elk 10 afleveringen. Op dinsdag 4 juli komt deze toptitel, die momenteel nog nergens in Nederland te streamen is, naar Viaplay. We duiken hiermee de geschiedenis in tot een tijd die is verscheurd tussen idealen en verlangens. Een boer en een groep vrienden worden spionnen en keren het tij in Amerika’s strijd voor onafhankelijkheid, wat hen op een verraderlijke reis in oorlog met zichzelf zet.

Lijsten met meer nieuwe films, series en sportuitzendingen op Viaplay in juli 2023

Voorafgaand aan deze maand heeft Viaplay met ons het onderstaande overzicht van nieuwe Originals, films, series en sportuitzendingen gedeeld. Dit is een greep uit de grote hoeveelheid content die verwacht wordt, maar deze titels zouden dus in ieder geval in juli toegevoegd moeten worden aan het aanbod van Viaplay in Nederland. Dit overzicht is echter wel voorlopig. De streamingdienst kan te allen tijde beslissen om de lancering van specifieke titels uit te stellen, naar voren te halen of af te gelasten. Dit is voorheen meer dan eens voorgekomen, dus houd onze website in de gaten om op de hoogte te blijven van updates.

Originals

TitelDatum
Umma1 juli
… binnenkort meer

Series

TitelSeizoenDatum
MoominvalleySeizoen 11 juli
S.W.A.T.Seizoen 51 juli
LoudermilkSeizoen 17 juli
… binnenkort meer

Films

… binnenkort meer

Sportuitzendingen

De onderstaande sportwedstrijden zijn highlights in de maand juli 2023 die zullen worden uitgezonden op Viaplay. Er worden echter in dezelfde en andere competities nog veel meer sportuitzendingen verwacht. In de programmagids van het video on demand-platform vind je alles wat je kunt verwachten in een dagelijks schema, te filteren op sportcategorie.

WedstrijdSportCompetitieDatum
US Senior OpenGolfUSGA1 juli
Grand Prix van OostenrijkMotorsportFormule 11-2 juli
World Cup of PoolPoolMatchroom1-2 juli
Elite16 – GstaadVolleybalBeach Pro Tour5-6 juli
Grand Prix van Groot-BrittanniëMotorsportFormule 17-9 juli
World MatchplayDartsPDC15-23 juli
Grand Prix van HongarijeMotorsportFormule 121-23 juli
Grand Prix van BelgiëMotorsportFormule 128-30 juli

De nieuwste kijktips op andere streamingdiensten in Nederland

Veel streamers hebben niet alleen een abonnement op Viaplay, maar bijvoorbeeld ook op andere video on demand-platforms als Netflix, Disney+, HBO Max, Amazon Prime Video, SkyShowtime, Videoland of een van de andere videodiensten. Bij Streamwijzer vind je voor al deze streaminggiganten, en nog heel veel meer beschikbare platforms in Nederland, wat er allemaal te zien is. Daarnaast lichten we onze kijktips uit en delen we nieuws over acties, tips en nog heel veel meer. Hieronder vind je drie leuke categorieën om meer content te vinden op onze website. Daarnaast houden we je graag als eerste via je mail op de hoogte van het laatste nieuws.


Veelgestelde vragen


Synopsissen: Viaplay